![]() |
Asus M2N32 i net
Kada se sa gore navedenom pločom pokušam spojiti na net, automatski se resetira. ADSL modem je spojen sa kompom preko mrežnog kabla.
Pritom dobijem BSOD "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" Probao potuno novi Win, Briši, mjenjaj, stavljaj nove/stare drivere... |
Koji modem i kabel su u pitanju? Probao si vratiti modem na tvorničke postavke? Router/bridge mode? Malo više detalja ne bi škodilo. :)
|
Evo mene opet.
Modem je najveći s**t koji je djelio T-scum, ZyXel, neki crni. Uglavnom, komp se restarta čim se spojim na net. Prvo sam mislio da je hardwerski problem, ali svaki put kada nanovo snimim windows, sve šljaka. Kada ugasim/upalim ili restartam komp, neće... |
Imao sam isti error na kompu koji je doma kod mene na servisiranju :)
Riješio ga tako da sam spustio HTT i množitelj proca, ali mislim da u ovom slučaju nije to problem... Potraži najnovije drivere za mrežnu, probaj nabavit pci mreznu i probaj se preko nje spojit na net... Ovaj error ti se javlja najčešće kad RAM rikava ili kad se neki hardware "kolje" u kompu ;) |
Sve je počelo kada sam nabavio Ballistix...
|
Probao sam spojiti i preko USBa, opet isto.
Mislio sam da sam bio našao problem, ali ipak nije... Naime deinstaliram AMDov patch za dual-core proceve, komp sve šljaka 2-3 dana, onda opet isto... Već mi ponestaje ideja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:53. |