|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Direct3D problem
Poz, iman problem sa direct3d-om. Instalira san nove win (Win xp sp2 essential). I ajd, sve instaliran, prvi puta san instalira najnovije omega drivere za graficku. I sve ok, ali kad san tia uc u igru, nije moglo. Gledan, vrtin, trazin i dodjen do dxdiag-a. Tamo mi sve radi i sve ok, ali kad iden pokrenit direct3d test, nece ni na directx 7, 8 ni 9 da ga pokrene vec izbaci error ![]() Grafa je od powercolor-a x800 pro. Probao sam instalirat ponovo omega drivere, pa NGO ATI optimized drivere i evo na kraju san stavia najnovije originalne drivere... Evo vam i od dxdiaga system info. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
evo ovako ja sam imo slican problem zato sam presto koristit omega jer od kad nemam omega sve je ok (na starom kompu) ali opcenito moje misljenje je da omega nevalja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@Denao Skini si zadnji DirectX Redistributable sa nekog site (možeš i sa M$) instaliraj ga i onda probaj... A inače FYI ne žive svi ljudi na ovoj planeti i forumu da bi čekali tvoj zahtjev za pomoć i rješavali ga mi ti nismo helpdesk...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I ja mislim da je problem u okljaštrenim vindozama
|
|
Oglas
|
|
![]() |