![]() |
Direct3D problem
1 privitaka
Poz,
iman problem sa direct3d-om. Instalira san nove win (Win xp sp2 essential). I ajd, sve instaliran, prvi puta san instalira najnovije omega drivere za graficku. I sve ok, ali kad san tia uc u igru, nije moglo. Gledan, vrtin, trazin i dodjen do dxdiag-a. Tamo mi sve radi i sve ok, ali kad iden pokrenit direct3d test, nece ni na directx 7, 8 ni 9 da ga pokrene vec izbaci error http://img178.imageshack.us/img178/287/errorkg8.th.jpg Grafa je od powercolor-a x800 pro. Probao sam instalirat ponovo omega drivere, pa NGO ATI optimized drivere i evo na kraju san stavia najnovije originalne drivere... Evo vam i od dxdiaga system info. |
evo ovako ja sam imo slican problem zato sam presto koristit omega jer od kad nemam omega sve je ok (na starom kompu) ali opcenito moje misljenje je da omega nevalja :) mozda valja ali ja nemam dobra iskustva
|
Ja san proba 3 razlicita drivera i opet nista...
|
probaj format i ponovo sve ispocetka snimit ali ovaj put original drivere ali to je samo moje misljenje :) mozda sam u krivu
|
To san i ja mislia, ali nema nego nekoliko sati da san napravia reinstalaciju, ne da mi se opet, pa me zanima ima li neko drugo rjesenje.
|
A jeste neki eksperti, ma svaka cast.
|
Citiraj:
meni su tu sumnjivi ti tvoji windowsi (win xp sp2 essential), pretpostavljam da nisu legalni i da su neki modani s torrenta :fiju: pa ako imaš normalne windowse probaj njih instalirat za početak... |
@Denao
Skini si zadnji DirectX Redistributable sa nekog site (možeš i sa M$) instaliraj ga i onda probaj... A inače FYI ne žive svi ljudi na ovoj planeti i forumu da bi čekali tvoj zahtjev za pomoć i rješavali ga mi ti nismo helpdesk... |
I ja mislim da je problem u okljaštrenim vindozama
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:08. |