|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Friško kupljeno a imam problema.... Sve je pravilno spojeno: raid polje 0 na giga raidu, instalirani windowsi pripremljeni sa nLite-om (ubačeni driveri za raid) instaliran everest i cpuz... Problem je u tome što je sve totalno nestabilno, vrlo često mi se kod pregledavanja everesta comp restarta ili totalno zblokira, a cpuz se otvara 30 sekundi....sve to je bez ikakvog overklokiranja.....napravljen je update biosa ali nema vidljivih poboljšanja... Što da radim? memorija 2 x1 gb kingmax hd 2 x 160 gb hitachi napajanje čiftek 550 w |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
mozda je to čiftek napajanje u banani... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajd odvrti 3d mark, Stress prime, Super PI pa javi rezultate i nemoj uključivati programe za praćenje temperatura(dok vršiš testove) jer oni mogu uzrokovati nestabilnosti (npr. meni i još jednom liku se komp restartao pokretanjem točno određene verzije Core Tempa) btw. koliku temp ti prikazuje everest a što se tiče CPU-Z-a i meni se on pali malo duže(cca 10s) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Trenutno se sve malo ustabililo, jučer se nije ni smrzavalo ni restartalo !? Nije mjenjano ništa. (onda kad su se pojavile nestabilnost je računalo stiglo....možda razlike u temp i vlaga, iskreno nemam pojma....) Kad ulovim vremena napravim testove pa javim. EDIT: Sad vidim da mi je ploča nagila cpu voltage na 1,325....a trebalo bi biti između 1,162 i 1,312...jel možda to problem i kakvu voltažu postaviti ? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.09.2007. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Bugger, pogledaj pod Moj komp. |
![]() |
![]() |