![]() |
e2180 + giga p35c ds3r problem
Friško kupljeno a imam problema....
Sve je pravilno spojeno: raid polje 0 na giga raidu, instalirani windowsi pripremljeni sa nLite-om (ubačeni driveri za raid) instaliran everest i cpuz... Problem je u tome što je sve totalno nestabilno, vrlo često mi se kod pregledavanja everesta comp restarta ili totalno zblokira, a cpuz se otvara 30 sekundi....sve to je bez ikakvog overklokiranja.....napravljen je update biosa ali nema vidljivih poboljšanja... Što da radim? memorija 2 x1 gb kingmax hd 2 x 160 gb hitachi napajanje čiftek 550 w |
mozda je to čiftek napajanje u banani...
|
ajd odvrti 3d mark, Stress prime, Super PI pa javi rezultate
i nemoj uključivati programe za praćenje temperatura(dok vršiš testove) jer oni mogu uzrokovati nestabilnosti (npr. meni i još jednom liku se komp restartao pokretanjem točno određene verzije Core Tempa) btw. koliku temp ti prikazuje everest a što se tiče CPU-Z-a i meni se on pali malo duže(cca 10s) |
Trenutno se sve malo ustabililo, jučer se nije ni smrzavalo ni restartalo !?
Nije mjenjano ništa. (onda kad su se pojavile nestabilnost je računalo stiglo....možda razlike u temp i vlaga, iskreno nemam pojma....) Kad ulovim vremena napravim testove pa javim. EDIT: Sad vidim da mi je ploča nagila cpu voltage na 1,325....a trebalo bi biti između 1,162 i 1,312...jel možda to problem i kakvu voltažu postaviti ? |
ajd ti napiši cijelu konfu
|
Citiraj:
|
Bugger, pogledaj pod Moj komp.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |