|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
zalutali mail
Kako se može dogoditi da nekom stigne krivi mail, npr. meni je stigao mail koji nije poslan meni, mail je bio poslan na ime1.prezime1@os.t-com.hr a stigao je na ime1.prezimeN@os.t-com.hr Po sadržaju maila nebih rekao da se radi o spamu što je to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Heh, nista cudno, i meni ima dosta padobranaca na MSN-u. Odjednom neko salje zahtjev za stavljanje na listu, tamo vamo kad covjek obruno redosled prezime.ime@... u ime.prezime@...... Da li zapisu pogresno na papiric ili pogresno unesu to samo oni znaju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
gle nije nitko ništa obrnuo, jednostavno mi u thunderbirdu piše od [koga je već] za [ime1.prezime1@os.t-com.hr] a moja adresa(na koju je uostalom i stiglo) je [ime1.prezimeN@os.t-com.hr] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
prije bih rekao da je tvoja adresa bila upisana u bcc dio poruke koji ti nevidis |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ili da nije neki redirect na tvoj mail ? Znam da je prije bilo na T-comu - kada si otvorio račun da moš ići na net, dobio si besplatnu mail adresu. I tamo si još mogao napraviti npr. 3 dodatne mail adrese (jer npr. račun ti je bio na starog, a neš njegovo ime i prezime koristit u svom mail-u). E, onda su mislim svi mail-ovi koji su dolazili na te dodatne mail adrese su dolazile i na glavnu i/ili obrnut. Znam da je meni tako bilo sa tom dodatnom na T-comu, glavna je bila na staru, a ja sam na dodatnoj svojoj dobivao i njene mail-ove koji su bili samo njoj poslani. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|