|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ošla' matična?
Zezam se sa jednim problemom već 4 sata..matična je asus, hard wd 40 gb, LG cd-rom, 256 rama, intel 1000mhz...problem je slijedeći..Bios mi ne "pronalazi" ni hard ni cd - rom, primary (hard): Not installed, secondary (cd-rom): Not installed..probao sam već 1000 kombinacija..mijenjao kablove, mijenjao jumpere..probao svaki hardver pojedinačno kopčati..promijenio 6 cd-roma i 3 harda, clear cmos..al se ništa ne mijenja..floopy uredno prepoznaje..dal postoji još nešto, a da nisam probao napraviti ili je matična gotova..? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Isključi iz struje, clearmos 10 minuta, zatim izvadi i bateriju, ostavi 2h, vrati bateriju pa jumper pa probaj. Predpostavljam da je počelo nakon restarta iz čista mira.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
napravil sam tak al ništa..."Insert bootabel media in the appropriate drive"..stavil boot up disketu, mislil da možda bude disketa prepoznala hard, al ništa... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
|
uspio sam riješiti problem sa flashanjem....al imam novi zadatak...tip mi je donio komp iz svojeg birca (komp je za blagajnu) da mu flasham bios..(danas se budem naflešal biosa),,, ...skinul sam bios za ploču SE440BX-2, al se javljaju problemi..kad odredim u koju verziju flashati bios - continue programming - i dobim poruku, "logical area doesn't match...eh..ne znam sad kak je išlo dalje..uglavnom nakon te poruke se prekida update biosa...pa bi vas zamolio ak može tko dati mi link s kojeg mogu skinuti odgovarajući bios, ili mi dati druge sugestije... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |