|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
smisao s obzirom na...
pozdrav evo, i moje je kanta u stadiju da nije ni za što nego za overclock, dok ne skupim para za novu. Prvo morate znati da JEDINO što igram je EVE, i samo zbog nje mi fali snage. Moje je pitanje: koliko ima smisla overclockat moj sempron 2300+ ? Hoće li uloženo vrijeme i rizik opravdati promjenu performansi koje bih MOGAO dobiti? hvala shoki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Daj malo više informacija o konfi NAPAJANJE,HLADNJACI,RAM,MBO.. I ako se već igraš SAMO nema ti potrebe clockati CPU osim ako ne zelis gustati pogotovo ako se upustaš u to a nisi nikad to radio,nemas nikog iskusnog pored sebe..Clockni malo grafu ali ni to ti se neće previše"isplatiti" niti ces osjetiti promjenu u igrama.. Igraj se onda i dalje na miru dok nisi nesto syebao i ne skupiš love za nesto sto je za clockanje.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ovako: napajanje je no-name, hladnjak je box, ali imam neki glacier nešto, veliko bakreni đubre, nije mi se dalo za***avati s tim. Ram je... nemam pojma, obični keksi za 300 kuna. ploča je... nisam siguran, moram vidjet doma, ali čipset je VIA KT400A i ima opcije zo oc. oc-ao sam ja ponešto, ne pre više, ali mi se nije dalo za***avati, pa sam od***o tu koncepciju. Sad me samo zanima koliko bih dobio u performansama. Iako, i to je informativno. hvala puno shoki |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
A joj... U IGRAMA ne bi dobio skoro nista a za ostalo isto jako malo..Nije to za clockanje to isto zapamti. A jesi i informirao da se propucaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..mislim da via kt400 nema agp-pci lock stoga ne preporucujem clockanje
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
VIA 440 nema AGP/PCI lock i ne bi bilo pametno skuriti sve komponente. Clockati ne preporucam na toj ploci... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|