|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Problem u igrama
Pozdrav grupi. Naime događa mi se kod vecine igara ( novijih zahtjevnijih ) da nestane slike na monitoru ili se grafika zaglavi (smrzne) a zvuk ide dalje, a nekad se dogodi da zvuk uđe u petlju pa se neki dialog non-stop ponavlja. Provo sam sve verzije Catalysta 3.8,3.7,3.6 ali ne pomaže. Sad sam stavio Omega 2487 i opet se isto događa. Unaprijed zahvaljujem. Ivica |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Problem u igrama
da li si pocistio registry nakon svake deinstalacije drivera a prije stavljanja novih? ako ne tu ti lezi problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Re: Re: Problem u igrama
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Re: Re: Re: Problem u igrama
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
imas mozda bezzicnu tipkovnicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Re: Problem u igrama
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Ivek, teško češ to sve odinstalirati. Prati upute koje su s novim 3.8 driverima. Uninstall ti neće odinstalirati, barem meni nije .. Prije je zvuk nego grafika. U biti nekakvo zagrijavanje, ili pogreška s driverima ili sl.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Re: Re: Problem u igrama
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
Poslje zaglavljivanja pojavi se poruka da su ati drivers zabrljali stvar. Sad sam stavio nove Omega 2496a i oni se malo bolje ponašaju smrzne se nakon 1-2 sata. Sto se tice zvuka danas cu instalirati najnovije drivere za nforce2 pa cu vidit. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Eventualno AGP staviti na 1.6v... Pa javi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je to jedamput delao-fino de-instaliraj drivere,restartaj, lupi novu instalaciju DX-a, pa friške drivere. Meni je pomoglo. A možda te još zeza i neki program kaj se vrti u pozadini dok se igraš... Ja sam samo lupio DX9b zbog HALO-a,ali ne onak kako te traži kad instaliraš igru nego "ručno", sve ide ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam imao isti takav problem.Fora je u grafi.Probaj stavit novi Bios od graficke.Meni je malo pomoglo ali opet je zezalo,ali manje.Sad sam odneo graf jer jr pod garancijom i dobit cu novu,kazu da ram na grafi ne valja.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Ajooj! Ako ništa ne šljaka kako treba - kupi PS2 Zadnje izmijenjeno od: Caligula. 30.07.2009. u 22:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|