PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Problem u igrama (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6205)

icarevic 15.10.2003. 07:59

Problem u igrama

Pozdrav grupi.

Naime događa mi se kod vecine igara ( novijih zahtjevnijih ) da nestane slike na monitoru ili se grafika zaglavi (smrzne) a zvuk ide dalje, a nekad se dogodi da zvuk uđe u petlju pa se neki dialog non-stop ponavlja.

Provo sam sve verzije Catalysta 3.8,3.7,3.6 ali ne pomaže.
Sad sam stavio Omega 2487 i opet se isto događa.

Unaprijed zahvaljujem.

Ivica

msvrtan 15.10.2003. 09:03

Re: Problem u igrama

da li si pocistio registry nakon svake deinstalacije drivera a prije stavljanja novih? ako ne tu ti lezi problem

icarevic 15.10.2003. 10:20

Re: Re: Problem u igrama

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
da li si pocistio registry nakon svake deinstalacije drivera a prije stavljanja novih? ako ne tu ti lezi problem
A sto bi trebo izbrisat.

Veky 15.10.2003. 13:37

Re: Re: Re: Problem u igrama

Citiraj:

Originally posted by icarevic
A sto bi trebo izbrisat.
U ovom zadnjem 3.8,kad otpakiras fajlove dobis i cat uninstaller. To samo pokreni, stisni yes i cekaj da restarta. Onda ponovo snim. drajvere.

Devlin 15.10.2003. 14:08

imas mozda bezzicnu tipkovnicu?

Raven_1 15.10.2003. 20:19

Re: Problem u igrama

Citiraj:

Pozdrav grupi.

Naime događa mi se kod vecine igara ( novijih zahtjevnijih ) da nestane slike na monitoru ili se grafika zaglavi (smrzne) a zvuk ide dalje, a nekad se dogodi da zvuk uđe u petlju pa se neki dialog non-stop ponavlja.

Provo sam sve verzije Catalysta 3.8,3.7,3.6 ali ne pomaže.
Sad sam stavio Omega 2487 i opet se isto događa.

Unaprijed zahvaljujem.

Ivica

Ako ništa ne upali možeš probati i smanjiti Hardware Sound Acc. na 2. crticu(dxdiag/Sound) ili staviti DirectX 9.0b.

Kova 15.10.2003. 20:28

Ivek, teško češ to sve odinstalirati. Prati upute koje su s novim 3.8 driverima. Uninstall ti neće odinstalirati, barem meni nije ..

Prije je zvuk nego grafika. U biti nekakvo zagrijavanje, ili pogreška s driverima ili sl....

icarevic 16.10.2003. 07:36

Re: Re: Problem u igrama

Citiraj:

Originally posted by Raven_1
Ako ništa ne upali možeš probati i smanjiti Hardware Sound Acc. na 2. crticu(dxdiag/Sound) ili staviti DirectX 9.0b.
Imam instaliran 9.0b

icarevic 16.10.2003. 07:37

Citiraj:

Originally posted by Devlin
imas mozda bezzicnu tipkovnicu?
Nemam

icarevic 16.10.2003. 07:42

Citiraj:

Originally posted by Kova
Ivek, teško češ to sve odinstalirati. Prati upute koje su s novim 3.8 driverima. Uninstall ti neće odinstalirati, barem meni nije ..

Prije je zvuk nego grafika. U biti nekakvo zagrijavanje, ili pogreška s driverima ili sl....

Poslje zaglavljivanja pojavi se poruka da su ati drivers zabrljali stvar. Sad sam stavio nove Omega 2496a i oni se malo bolje ponašaju smrzne se nakon 1-2 sata.

Sto se tice zvuka danas cu instalirati najnovije drivere za nforce2 pa cu vidit.

Jelc 16.10.2003. 11:17

Citiraj:

Poslje zaglavljivanja pojavi se poruka da su ati drivers zabrljali stvar. Sad sam stavio nove Omega 2496a i oni se malo bolje ponašaju smrzne se nakon 1-2 sata.

Sto se tice zvuka danas cu instalirati najnovije drivere za nforce2 pa cu vidit.

Odi u SMARTGART i isključi Fast Write, pa da vidimo kak se bude ponašao.
Eventualno AGP staviti na 1.6v...
Pa javi.

icarevic 17.10.2003. 07:27

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Odi u SMARTGART i isključi Fast Write, pa da vidimo kak se bude ponašao.
Eventualno AGP staviti na 1.6v...
Pa javi.

Iskljucio Fast Write i stavio 1.6 V AGP-u, možda je situacija malo bolja ali se tu i tamo zaglavi.

Jelc 17.10.2003. 10:44

Meni je to jedamput delao-fino de-instaliraj drivere,restartaj, lupi novu instalaciju DX-a, pa friške drivere.
Meni je pomoglo.
A možda te još zeza i neki program kaj se vrti u pozadini dok se igraš...
Ja sam samo lupio DX9b zbog HALO-a,ali ne onak kako te traži kad instaliraš igru nego "ručno", sve ide ok.

Jakesevic 22.10.2003. 11:24

Ja sam imao isti takav problem.Fora je u grafi.Probaj stavit novi Bios od graficke.Meni je malo pomoglo ali opet je zezalo,ali manje.Sad sam odneo graf jer jr pod garancijom i dobit cu novu,kazu da ram na grafi ne valja.

Caligula 27.10.2003. 00:43

Ajooj! Ako ništa ne šljaka kako treba - kupi PS2

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16.