![]() |
Problem u igrama
Pozdrav grupi.
Naime događa mi se kod vecine igara ( novijih zahtjevnijih ) da nestane slike na monitoru ili se grafika zaglavi (smrzne) a zvuk ide dalje, a nekad se dogodi da zvuk uđe u petlju pa se neki dialog non-stop ponavlja. Provo sam sve verzije Catalysta 3.8,3.7,3.6 ali ne pomaže. Sad sam stavio Omega 2487 i opet se isto događa. Unaprijed zahvaljujem. Ivica |
Re: Problem u igrama
da li si pocistio registry nakon svake deinstalacije drivera a prije stavljanja novih? ako ne tu ti lezi problem
|
Re: Re: Problem u igrama
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Problem u igrama
Citiraj:
|
imas mozda bezzicnu tipkovnicu?
|
Re: Problem u igrama
Citiraj:
|
Ivek, teško češ to sve odinstalirati. Prati upute koje su s novim 3.8 driverima. Uninstall ti neće odinstalirati, barem meni nije ..
Prije je zvuk nego grafika. U biti nekakvo zagrijavanje, ili pogreška s driverima ili sl.... |
Re: Re: Problem u igrama
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslje zaglavljivanja pojavi se poruka da su ati drivers zabrljali stvar. Sad sam stavio nove Omega 2496a i oni se malo bolje ponašaju smrzne se nakon 1-2 sata. Sto se tice zvuka danas cu instalirati najnovije drivere za nforce2 pa cu vidit. |
Citiraj:
Eventualno AGP staviti na 1.6v... Pa javi. |
Citiraj:
|
Meni je to jedamput delao-fino de-instaliraj drivere,restartaj, lupi novu instalaciju DX-a, pa friške drivere.
Meni je pomoglo. A možda te još zeza i neki program kaj se vrti u pozadini dok se igraš... Ja sam samo lupio DX9b zbog HALO-a,ali ne onak kako te traži kad instaliraš igru nego "ručno", sve ide ok. |
Ja sam imao isti takav problem.Fora je u grafi.Probaj stavit novi Bios od graficke.Meni je malo pomoglo ali opet je zezalo,ali manje.Sad sam odneo graf jer jr pod garancijom i dobit cu novu,kazu da ram na grafi ne valja.
|
Ajooj! Ako ništa ne šljaka kako treba - kupi PS2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |