|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Format HDD iz windows XP-a???
Kupio sam novi HDD - i naravno on nije formatiran... Znači da ga WIN XP ne vide..... A kako je 40 GB - stari DOS 6.22 koji sam našao na nekim disketama formatirao bi mi max 2GB, a ostatak bih morao naknadno formatirati pa namještati veličine particija... Dakle pitanje glasi: Kako formatirati HDD 40 GB (i više) da to bude što brže i efikasnije? Particije mogu napraviti i nakon toga - jednog dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Format HDD iz windows XP-a???
Citiraj:
a mozes i skinuti boot disketu od win me s www.bootdisk.com |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Ej, pa ima JEDNOSTAVNIJE ! A to ti je Control Panel, pa Administration Tools, pa Computer Management pa Disk Management, i tu GA WINDOWSI vide i tu ga formatiraš PARTICIONIRAŠ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovo s Disk managerom djeluje... Thanks... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
***2CROwded***
|
1. Rekao je da treba formatirati iz Win XP, dakle imam sustav na drugom disku 2. Nemože lakše od Disk Managmenta, jer ga Windowsi ne vide osim tamo (ili ako nema Partition magic) 3. A samo desni klik i format, nemožeš baš birati particije i nazive i sve, kao što možeš s Disk Managmentom ! Problem riješen ![]() P.S. Da pokvarim svoje "znanje" s malo neznanja. Kakve veze ima ako je disk naopačke okrenut, dakle pričvrščen ispod kutije za diskove (na one 4 hm...), uglavnom elektronika je prema drugom disku, a "gornji" dio je prema dolje, to sam napravio da ne budu preblizu, između njih je mjesto za još jedan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
***2CROwded***
|
Ma ok, nema šanse da dođe do zračenja, predaleko su ! Mjesto za jedan disk. Nisam htio da su odmah jedan ispod drugog, zato i je tako !! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|