|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
WEP cracking?
ne zanima me nista illegalno, cisto iz znatizelje pitam .. dada guglo sam i nikak da nadem ista upotr***ljivo , svi imaju nekakve divovske turtorijale , programe koje kad raspakiram dobijem ekstenzije koje u zivotu nisam vidio i tak jel mi moze neko dat neki program s kojim bi se moglo otkrit WEP key wirelles mreze koju moja wireles kartica lovi? probo sam i sa aircraftima i sa kismetom nis ja to ne kuzim odnosno ne radi mi jerbo je ve udosu a samo mi se otvori prozorcic od dosa i odma zatvori : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mislim da je mat ovdje najveći stručnjak po pitanju wireless mreža. hrpu puta je rekao da zna kak se to radi, pa sam siguran da ti može pomoći...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ukratko, ako hočeš isprobavati, najbolje da skineš linux backtrack, imaš Live cd na netu...imaš čak i backtrack forum u i newbie sekciju u kojem možeš dosta naučiti. čak imaš i tutoriale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lepi
|
nejde nikam ilegalno , sve je uredu. samo nek m ineko odgovori smisleno , a bez vasih nekih internih kurenja fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ajd da ljudi ne vele da sam znam kenjat... http://insecure.org postali su legende lansiravši nmap koji je sad standardni alat u hrpi linux distri... sad imaju i jedan novi (metasploit) koji još uvijek isprobavam... i dobar je. mnogo dobar. velika ušteda na vremenu potrebnom da se nekaj inserta... ono kaj ti tražiš je vjerojatno na http://sectools.org/wireless.html
![]() |
#9 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Pantera-N. 20.01.2007. u 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, to sam si mi mislio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
lepi
|
Citiraj:
jel zna netko za nesto sto je bas SAM probo da radi mislim fala na linku , al ono ima gro programcica i za***ancije s tim. ja sam mislio da je to jednostavnije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
a kaj si mislio da je to ko neka aplikacijica, imaš wizzard i probijaš? pa ja sam 2 dana čitao i čitao i jedva uspio svoj wep probiti. Naravno, kad znaš što radiš ide to puno brže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jedan član našega foruma mi je dao jako dobru ideju. Svi kažu da se može probiti zaštita mreže. Imam 128 bitnu enkripciju, ali ako ima pameti neka razvali. E sad dolazi zaj..b. Svaki novi komp koji se prihakla na moju mrežu dobiva brzinu od 1kb/s. Pa neka sa tom brzinom upadne u router da si poveća brzinu. ![]()
![]() |
#14 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
inace sta nije wpa prilicno dobra zastita? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
WEP se creka cca sa 700 mb prometa 128 key sam tak. netreba neka mudrost za to a programa stvarno ima. cak i pod windowsima. Evo ima jedan ok program pod windowsima tamosoft commview. naravno to je packet sniffer sa wep crackingom. inace wep je koma zastita tak da to izbjegavajte pod svaku cijenu. e da nemojte me pm-at za crackove ili wep plugin za commview.
![]() |
#17 |
lepi
|
hhaha a ja vec krenuo na "posalji privatnu poruku clanu.." evo na to pricam , svi nes suskaju a nitko nema konkretno da je napravio. @pantera n istina bio sam malo preoptimistican. kaj ja znam brijo sam da ima neki program , on ti izlista mreze in range , ti odabares jeli koju oces nravno ja bi svoju odabro , onda se "snima" promet do tih nekih 700 MB i iz toga se izvuce kljuc mislim i nije neka mudrost ,a pisu se turtorijali od 10 strana ,uvlaci se linux itd naravno en govorim za vas na forumu neg opcenito.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
malo se naknadno ubacuje, ima jedan problem kod probijanja WEP-a, ako ga i probijes to neznaci da ces uci u router, jer tu je jos i MAC filtering, ja osobno imam Linksys i imam i WEP i MAC. E sada MAC se isto moze "probiti" ali je riskantno i zahtjeva fleshanje mrezne.
![]() |
#19 |
Ex-Gastarbajter
|
wpa? anyone... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
p.s. mislim da sam dovoljno podataka dao sa imenom commview dalje je zbilja lagano samo treba malo zapest.
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: Jul 2005
|
E sad jedan bed s ovim commviewom koji je inače super, meni kao mrežna nema neke monitoring mogućnosti, pa nemrem skenirat:O, imam onu edimax mrežnu iz t com paketa pa ak neko zna . HELP!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@horza - veeeeeeeeeeri fani... @hrvoje - buduci da pitas cisto informativno evo ti informativni odgovor. to se ne moze. barem ne na nacin na koji bi ti. bez "ekstenzija koje nikad nisi vidio" (LOL), "divovskih tutoriala" i (a pazi sad ovo) ACTUAL CITANJA NECEGA da bi (uuuuuuuu ovo je jos zesce, zabrij!) nesto znao o tome, neces nista napraviti. evo napravio sam jednu aplikaciju za takve poput tebe. necete se ljutiti ako ju jos ne stavim na softpediu, ipak je jos u razvojnoj verziji... http://img413.imageshack.us/img413/2...mycrackcz5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
prilikom startanja programa trazit ce te da instaliras drivere pa izabers svoju karticu sa liste. ako software ne podrzava tvoju karticu 0 bodova
![]() |
#24 |
faker^2
Datum registracije: Jan 2007
|
može link za taj programčić? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|