|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Krepala 6800gt?
Problem je slijedeći. ![]() Grafička je do jučer radila super, imam nju više od 2g. i nikakvih problema. E sad sam htio igrati opet scarface, pokrenem igru i i baci mi cijeli ekran plavo bijelo zelenih crtica. Pod direct x opcijamam pod d3d na dx9 testu napravi to isto dok dx8 i 7 prolaze normalno, Na windowsima radi normalno. Pretpostavljam da se memorija optostila ili nešto slično? Uglavnom drivere sam promijenio više puta i formatirao 3 puta te stavljao različite drivere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Po svemu sudeci, riknula je ![]() Edit: Probaj 3d mark provrtit, a druge igre? Kazes da u Win radi normalno...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Upravo to, mozda downclock memorije pomogne. Probaj provjeriti sto je s hladjenjem, makar sumnjam da je u tome problem. Bojim se da je memorija pokojna, RIP ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
downclock može samo odgoditi neizbježno a to je kupnja druge kartice neko vrijeme će raditi na sniženim taktovima dok se i tada ne pojave artefakti pa onda opet downclock itd... no postoji još i mogućnost da probaš flashat bios na grafi (možda se zblesirao) i reinstalirat drivere te kako je SU rekao provjeri hlađenje
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sad mi je žao kaj sam u ono vrijeme dao tolku lovu za grafu, a izdržala je 2 godine, a još dan danas je većina igara radila kako spada. Za tu cijenu bi čovjek mislio da bi trebala malo duže raditi. Imam sad neku pci grafu staru barem 13 godina i još sad radi kak treba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|