|
![]() |
#1 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Uplink
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
jaooooo pa neko josh igra uplink!!! genijalna stvar, šteta što je razvoj stao prije nego što je dovršena komponenta za halanje preko neta... ovo je negdje druga ili treća misija u prvom setu ![]() kewl... doh... ne sjećam se više... vjerojatno u college moraš upisati university degree , a u qualifications management. ... javim se s update-om ako iskopam negdje. btw, svaka čast što to igraš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Class 3). - Add an Other Qualification. Commit the Update, disconnect. Reply the mission. Mutiple of these mission can be done at once, because of the enormous trace. |
Hack the system. You'll have much time, sometimes about 900 seconds. Search for the name. Now you either have to: - Add a Graduate Qualification with Class (Mechanical Engineering, Class 1). - Change Graduate Class (Class 1 --> Class 3). - Add an Other Qualification. Commit the Update, disconnect. Reply the mission. Mutiple of these mission can be done at once, because of the enormous trace. |
![]() |
#5 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
![]() imas mozda neke hintove za mene pocetnika ? i imam jos jedno pitanje, ako kupim novi gateway, da li moram kupovat novi proc, memoriju, modem ... ili mi preseli s starog ?? EDIT: jos jedno pitanje, koliko sam skuzio kada se disconnectam on naparavi log, znaci uvijek ostane neki trag, ima li tome pomoci ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. Zadnje izmijenjeno od: B3mt1. 08.11.2006. u 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mislim da imaš za kupit onaj log eraser... ali ako si preko više jumpova spojen nema zime... mogo bi i ja opet počet to halat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Chipokemon
|
imam log deleter v.4 i izbrisem ja sve logove na target serveru i onda se disconectam, a kada se disconectam on napravi log na target serveru da sam se disconecto (tj. ostavi trag s mojim IP-om)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
|
hmm, kako onda ono ide... vidi ako nema da se stavi da ostavis neki program na napadnutom kompu koji iza tebe počisti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da nesmijes nigdje ici vise nakon sta izbrises logove , ja ovako radim izmjenim IP adrese (uzmi od nekog privat lika), izbrisem sve logove i srusim server i nisam imao problema Jedno pitanjce za sve vas dali itko igra ili je igro CRACKER , ja probo i nejde previse mi je tesko za snac se u igri
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Chipokemon
|
moram se pohvaliti kupio sam si napokon monitor bypass i htjeo sam ga malo testirat tako da ukradem nesto para, naravno napravio sam backup save (da nebi trebao opet ispocetka ako zaribam) i tako ja idem po acc.-ovima i saljem si pare (sve neka sica) , na trecem acc.-u vidim pod transakcije da je lik nedavno jednom liku poslo 1,3 mil kredita (ja sam osto paf), brzo pisem IP banke i acc. no. na papiric, taman sto sam to napiso trace-ali su me (pasivno) nista za to, stavljam backup, odem u tu banku prebacim si pare, brisem logove, disconnect i taman se spojio na svoj acc. da i tamo izbrisem log, kad ono ulovili me, vec sam pomislio da necu nikako doci do tih para opet dizem backup, samo sada sve puno brze radim, i uspio sam, bogat sam ![]() odmah sam si uzeo najjaci gateway (s 8 proceva) i sav moguci softver : goood : hihi, kako sam happy
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
|
evo i ja opet počeo igrat ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ex-Gastarbajter
|
Da vidimo majstore... kako se ulogirat na LAN server i onda pobrisati fajle sa nekog kompa? imam lan scan, lan force, jel mi treba i spoof? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ok moze mi netko objasnit zasto mi kada igram uplink CPU usage stoji na 100% mislim na pravi cpu(athlon 3800+) ne onaj u igrici. EDIT: ma daj bezi imam dojam da me ovo hakersko cudo skenira : paranoid Zadnje izmijenjeno od: hmmm. 12.11.2006. u 03:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
|
nemam pojma, nisam išao za time... ako i piše 100%, nije sigurno, jer meni je temp oko 46, dok je full load oko 51... po tome znam najbolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Chipokemon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ex-Gastarbajter
|
nego bemti, jel znas ti hakirat LAN sustav? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Chipokemon
|
nope, ne radim ja bas one obicne uplinkove misije, cekam mail od Arnomoura da nastavim special, ali nista zasada ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ex-Gastarbajter
|
ah, vidiš, mogao bi i ja, koje su specijal misije, ja sam to sve bio odje... ![]() a i šta napravit kad ti moraš prenest novce na drugi acc, a tip nema toliko novaca na accu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
|
ulovise me ![]() bio sam drugi agent u firmi, i na jednom serveru, čim sam se spoji, odmah su me ulovili??? ništa, sada isponova, mogao bi probat i onu neku spcije misiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma meni je to sumnjivo, jos neznam kako ali je. proc mi stalno radi na 100% a za jednu igru koja je najslicnija Ogameu to nije normalno. googlao sam i jos se neki ljudi zale na istu stvar. temp mi je bila na 35 u full hladnoj sobi jer sam taman dosao doma i upalio grijanje. se mmoze u toj igri saveat ili se mora ponovno krenut kad te ulove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ex-Gastarbajter
|
isponova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Chipokemon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ex-Gastarbajter
|
ja se isto nisam uspio skužiti kako... mislim da ti obavezno treba onaj LAN_spoof prije nego što bilo što pokušaš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Prvo skeniram i dobijem oko 30-40 novih stvari tipa modem , system security i onda pocnem gasiti 1 po 1 ostane mi oko 30 sec i puf naso me dobro ali ja provaljujem jedan lan kaj sam ja sam napravio tako da je sve high security. I dali je itko otkrio kako nekome unistiti zivot
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|