|
![]() |
#1 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ništa od Infota
Pročitao na HRT teletextu da su otkazali ovogodišnji Info zbog premale zainteresiranosti ![]() Jest da nije bio bog zna kaj al opet veselilo me otić tam i pogledat malo ![]()
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ja nisam bio na zadnja dva...bilo je premalo zadnimljivih stvari |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
dezinformacija ![]() info ce biti odrzan i jedna jako ljepa stvar ulaz je BESPLATAN ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja odlazim svake godine otkad sam imao 7-8 godina. tad sam jos morao starce tlacit da me peljaju ![]() i svake godine mi se srce slama kad vidim u kakav se cumez sve to skupa pretvorilo. prije si dosao tamo i imao kaj vidjet. a sad od ukupno 5 paviljona 1 drzi t-com, 1 VIP, 1 je gejmerski a kroz 2 prodes i neznas kaj si vidio. katastrofa. ali zato se inter liber barem drzi. uvijek ima dobra knjiga za kupit po malo kuna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Isto ko i mat....duže vrijeme godinu za godinu idem, i sve je veće smeće Info...šteta... Jedino di bi ga nadopunio je da ja znam šta vidiš u ova dva paviljona korz koja sam prođeš...alu okviri za prozore...štand sa bojama i lakovima, lik koji se dere "Krediti bez jamaca" i to je to u ta 2 paviljona..ah da...i HGSpot i još pokoje firme imaju kojekakav štandić sa par izloženih stvari... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Svi mi znamo što se ide gledat na info sajam. Slažem se da je to svake godine sve jadnije, ali tete popravljaju doživljaj lol ![]()
![]() |
#10 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
idem svake godine na info i kao što su svi rekli svake godine je sve veće smeće.... barem ima dobrih cura ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja isto vjerovatno idem na info...
![]() |
#15 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jučer sam čula vijesti na radiju da ipak nije otkazan, no da će se održati u malo drugačijoj koncepciji...hm, ja se jedino bojim da će ta "malo drugačija koncepcija" značiti još više štanodva s vijcima i plastičnom stolarijom ![]() inače, kao što je puno ljudi ovdje već reklo, INFO je svake godine sve jadniji i jadniji ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Flare...... nije to bas tak lose. Kad si okruzen neznalicama i ljudima zaostalim 30g za svojim vremenom onda vrijedis puno i sa osnovnim znanjem ![]() Brijem da se kod nas moze komotno zivjet od usluga instaliranja Win i "postelavanja interneta". Pa kad vec imas zlatnu koku u dvoristu zasto ju otjerat......... Mlade generacije su pretezno ok a starkelje s vrijednostima iz 16. stoljeca nek placaju svoje ignoriranje novih tehnologija i sve 5 ![]() Na info idem samo ak cu skupit par frendova........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
O bahatosti prodavača da ne govorim. Auto show također nije ništa puno bolji.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() daj onda nemoj mene zaboravit, moramo se dogovorit. tak ste prosle godine... ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
@ isus - slažem se s tobom i sve što si rekao stoji...svjesna sam ja toga, samo sam komentirala stanje ![]() a, što se odgovaranja na mailove i sl. tiče....to je KATASTROFA...npr, moja firma je trebala nešto poslati u neke hrvatske kompanije koje se bave telefonijom i internetom i rekli su mi da neka pošaljem...pazi sad ovo,....FAXOM..loooool...kao da smo u 1985. ...i baš zato što je RH informatički uglavnom nepismena, taj INFO bi trebao biti neko mjesto na kojem bi se mogle saznati neke korisne informacije i malo proširiti znanja...no, na žalost to se ne dešava... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|