![]() |
Ništa od Infota
Pročitao na HRT teletextu da su otkazali ovogodišnji Info zbog premale zainteresiranosti :(
Jest da nije bio bog zna kaj al opet veselilo me otić tam i pogledat malo :fuming: |
ja nisam bio na zadnja dva...bilo je premalo zadnimljivih stvari
|
bio prosle godine i bilo je vrlo slabo. tak da se ni ne cudim u vezi odgode.
|
dezinformacija :D
info ce biti odrzan i jedna jako ljepa stvar ulaz je BESPLATAN :D tako da ono vrijedi otici samo radi toga sto je besplatan upad :D |
ja odlazim svake godine otkad sam imao 7-8 godina. tad sam jos morao starce tlacit da me peljaju :D
i svake godine mi se srce slama kad vidim u kakav se cumez sve to skupa pretvorilo. prije si dosao tamo i imao kaj vidjet. a sad od ukupno 5 paviljona 1 drzi t-com, 1 VIP, 1 je gejmerski a kroz 2 prodes i neznas kaj si vidio. katastrofa. ali zato se inter liber barem drzi. uvijek ima dobra knjiga za kupit po malo kuna... |
Isto ko i mat....duže vrijeme godinu za godinu idem, i sve je veće smeće Info...šteta...
Jedino di bi ga nadopunio je da ja znam šta vidiš u ova dva paviljona korz koja sam prođeš...alu okviri za prozore...štand sa bojama i lakovima, lik koji se dere "Krediti bez jamaca" i to je to u ta 2 paviljona..ah da...i HGSpot i još pokoje firme imaju kojekakav štandić sa par izloženih stvari... |
Zakaj mi nemamo CeBIT? Hm... Balkane, balkane, balkane mooooj... :D
|
Svi mi znamo što se ide gledat na info sajam. Slažem se da je to svake godine sve jadnije, ali tete popravljaju doživljaj lol :D
|
Ok ak će bit onda ćemo organizirat opet PCEX pohod a ovaj put besplatan :)
|
idem svake godine na info i kao što su svi rekli svake godine je sve veće smeće.... barem ima dobrih cura:D,to je jedino dobro
|
kad je info?? ja sam za...
|
ja cu ici i na info i na interliber..tamo svaki put procitam cca 3x knjige koje citam do sljedeceg libera :D
|
Mislim da je oko 10.11.
|
Ja isto vjerovatno idem na info...
|
jučer sam čula vijesti na radiju da ipak nije otkazan, no da će se održati u malo drugačijoj koncepciji...hm, ja se jedino bojim da će ta "malo drugačija koncepcija" značiti još više štanodva s vijcima i plastičnom stolarijom :(
inače, kao što je puno ljudi ovdje već reklo, INFO je svake godine sve jadniji i jadniji :(...to samo govori o našoj zainteresiranosti za IT i o tome koliko prosječan Hrvat smatra da je to važno :( |
Flare...... nije to bas tak lose.
Kad si okruzen neznalicama i ljudima zaostalim 30g za svojim vremenom onda vrijedis puno i sa osnovnim znanjem :) Brijem da se kod nas moze komotno zivjet od usluga instaliranja Win i "postelavanja interneta". Pa kad vec imas zlatnu koku u dvoristu zasto ju otjerat......... Mlade generacije su pretezno ok a starkelje s vrijednostima iz 16. stoljeca nek placaju svoje ignoriranje novih tehnologija i sve 5 ;) Na info idem samo ak cu skupit par frendova........... |
ja idem ziher
|
Citiraj:
O bahatosti prodavača da ne govorim. Auto show također nije ništa puno bolji. |
Idem svake godine, pa tako i ove ...
Više da mi noge vide puta nego da vidim nešto inetersantno .... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo, bas sam u novinama vidio reklamu za INFO, pa se cini da ce ga biti, ali malo okljastren, kao i svake godine do sad...
|
Citiraj:
:D Ali, ak se ide, PCE meet 'n' greet nebi bio losh...tolko od mene... |
@ isus - slažem se s tobom i sve što si rekao stoji...svjesna sam ja toga, samo sam komentirala stanje :)
a, što se odgovaranja na mailove i sl. tiče....to je KATASTROFA...npr, moja firma je trebala nešto poslati u neke hrvatske kompanije koje se bave telefonijom i internetom i rekli su mi da neka pošaljem...pazi sad ovo,....FAXOM..loooool...kao da smo u 1985. ...i baš zato što je RH informatički uglavnom nepismena, taj INFO bi trebao biti neko mjesto na kojem bi se mogle saznati neke korisne informacije i malo proširiti znanja...no, na žalost to se ne dešava...:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:14. |