|
![]() |
#1 |
Čaćkalo
Datum registracije: Sep 2006
|
Odabir antene??
Evo ovako uzeti ču Access point D-LINK DWL-2100AP, 108Mbit i treba mi antena za njega omnica ili slično ali da nije usmjerena evo ponuda: http://chicago.gradiste.com/DEFAULT.ASP http://shop.elma.hr/Groups.asp?gid=4 http://www.optimum-online.hr/shop/in...739183b250f1b4 ne neku preskupu preko 500 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čaćkalo
|
ovako konačno je li bolji D-link ili Linksys....... jer za Linksys kažu da na njemu ne valja stavljat omnice (da li je to istina??) ali da na linuxu čuda radiš sa njime.... a d link da je sasvim ok mislim na 2100+ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
opcije : lol2 : da pričamo o mikrotiku još bi i bilo ok ali za ap?? Koje opcije su to posebne ??? Bitno je da radi ok u ap modu i da može ga koristiti u klijent modu što dosta AP-a baš ne radi kako bi trebala i ostatak opcija je skoro svugdje isti sa malom razlikom... I ti sebe zoveš WLAN ekspertom po čemu???? Nema tako veliki lol da ga stavim tu pa evo ovo: bonker2 ..Idi na riwireless forum pa si napiši to da vidimo reakcije...nikada čuo za tebe tu??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Čaćkalo
|
ja samo želim znati hoće li mi omnica amo reć "sj*b*t" linksys |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
neki kažu hoće, a puno njih koje znam koriste jako puno vremena linksys sa omnicama... ono šta je problem na linksysu je statika, na koju je jako osjetljiv. riješenje problema je zalemiti zavojnicu na izlaz antene (ima predviđeno mjesto, samo ju škrci nisu stavili). tako mi je rečeno da ja napravim. još nisam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
opcije : lol2 : da pričamo o mikrotiku još bi i bilo ok ali za ap?? Koje opcije su to posebne ??? Bitno je da radi ok u ap modu i da može ga koristiti u klijent modu što dosta AP-a baš ne radi kako bi trebala i ostatak opcija je skoro svugdje isti sa malom razlikom... I ti sebe zoveš WLAN ekspertom po čemu???? Nema tako veliki lol da ga stavim tu pa evo ovo: bonker2 ..Idi na riwireless forum pa si napiši to da vidimo reakcije...nikada čuo za tebe tu??? ajde malo ohladi samo sam rekao da ima nesto vise opcija od dlinka ali da ima losiji radio(broadcom chipset)sto je usput dosta bitno, a ti se odmah pravis pametan,a sto se tice riwireless-a radio sam bezicne mreze dok jos nije ni postojao,a mikrotik je prica za sebe koja svakako nije za noob-ove zato ga i ne spominjem.Neke stvari iz posta necu ni komentirat jer ti ipak vise znas o WLAN-u od mene tako da nema smisla : flyingey
HP nw8440,IBM T60 Zadnje izmijenjeno od: gonzo. 05.10.2006. u 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Hehe počeli smo ozbiljno ..ovo je bilo bez strasti i emocija nego čisto hladnokrvno jer mi nije bila namjera vrijeđati jer meštra ni ne poznajem a možda ga i znam budući da smo iz istog grada????:confused: Pa gdje vam je smisao za crni humor ipak i ja moram biti dosljedan svome Insult-Terrorist zanimanju... ![]() Citiraj:
@atha nema protekcije meni odmah daj žuti karton i za kaznu pogledati deset epizoda meksičkih sapunica... @olio "ja samo želim znati hoće li mi omnica amo reć "sj*b*t" linksys" Što god izabereš od toga nećeš puno pogriješiti. Hoće li omnica sje.ati linksys i da li će se Esmeralda odlučiti za D-Link ??? gledaj u slijedećem nastavku.. Ako je to istina onda je i Elvis živ...:confused: The End |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo za 500kn mozes uzeti 12dBi omnicu ovdje a ove gore postove necu komentirat jer se drzim postavljenog pitanja pa da ne bi ponovo dizali tenzije.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Čaćkalo
|
hvala uzeti ču tu |