|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
dfi&tipkovnica
imam dfi infinity ultra,pa me zanima di se točno u biosu podesi da se komp pali prek tipkovnice inače spojena na usb?pa nemrem nač na koju foru da prošljaka...nis znal kam da ovo stavim vjerujem da sam na pravom mjestu, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
kaj niko nezna ili...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
hm,prek ps mi ne dela tastatura,čini mi se da je trenutno jumper na defaultu znači 1 2 za usb,stavil na 2 3,niš se ne dogadja,ne kužim zakaj neče delat na ps/2 dok je spojena?pa kolko znam trebala bi delat na ps/2,jedino ak ne moram jumpere pomaknut za ps...kolko sam videl svi usb-i dok je komp zgašen su bez napajanja znači trebal bi taj fuckin jumper prebacivat da bi usb il ps/2 bili pod napajanjem dok je komp zgašen?i onda bi valda omogučil paljenje prek tipkovnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Šta nema negdje u BIOS nešto tipa "Enable USB keyboard"? Imaš na cd-u manual u pdf-u pa baci oko. Ja sam si ga isprintao (nekih 120 stranica) upravo zbog takvih situacija.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
točno tako, ista stvar za PS2 i USB, treba jumper namjestit i u biosu uključit power on from xxxxx
![]() |
#9 |
Premium
|
ok,tnx svima riješeno,moral sam jumper od ps/2 prebacivat sad se pali na tipkovnicu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|