![]() |
dfi&tipkovnica
imam dfi infinity ultra,pa me zanima di se točno u biosu podesi da se komp pali prek tipkovnice inače spojena na usb?pa nemrem nač na koju foru da prošljaka...nis znal kam da ovo stavim vjerujem da sam na pravom mjestu,
|
kaj niko nezna ili...?
|
Cekaj dok dodjem kuci, danas sam tek vidio temu. Inace pise lijepo, mislim pod Integrated...
|
hm,prek ps mi ne dela tastatura,čini mi se da je trenutno jumper na defaultu znači 1 2 za usb,stavil na 2 3,niš se ne dogadja,ne kužim zakaj neče delat na ps/2 dok je spojena?pa kolko znam trebala bi delat na ps/2,jedino ak ne moram jumpere pomaknut za ps...kolko sam videl svi usb-i dok je komp zgašen su bez napajanja znači trebal bi taj fuckin jumper prebacivat da bi usb il ps/2 bili pod napajanjem dok je komp zgašen?i onda bi valda omogučil paljenje prek tipkovnice
|
A sto ce ti to? Zar je toliko tesko stisnuti gumb?
|
Šta nema negdje u BIOS nešto tipa "Enable USB keyboard"? Imaš na cd-u manual u pdf-u pa baci oko. Ja sam si ga isprintao (nekih 120 stranica) upravo zbog takvih situacija.
|
Meni se sad neda restartati, ali evo ti gdje se to pali:
http://img99.imageshack.us/img99/7622/biosxs7.th.jpg |
Citiraj:
|
ok,tnx svima riješeno,moral sam jumper od ps/2 prebacivat sad se pali na tipkovnicu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |