|
![]() |
#1 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Napajanje ispušta čudan zvuk
dakle napajanje(gotovo sam siguran)ispušta čudan zvuk kad pokrenem prime,onaj drugi test.U superi pi-u radi čist normalno sam mene zanima zašt u prime-u zeza. Ono ide mi na živce.Komp je inače full stabilan i nemam nikakvih problema osim toga,e sad jel to znači da nešt nije u redu ili da će uskoro napajanje crknit pa ono da ga šaljem na reklamaciju ili se ne moram brinit?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Digni Everest i prati malo napone kad vrti prime. Možda samo trafo zuji zbog prevelikog opterećenja no ako su i naponi slabi... odradilo je svoje. Superi pi ne opterecuje toliko puno kao prime. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja imam enermax 350w i isto imam te zvukove, ali samo u splinter cell chaos theory i to kad igram u mrez. Inace radi sve savrseno, bez problema. I nije tolko staro da bi vrisnilo. Tako da neznam u cemu je problem, ali nebi reko da je pri kraju. A moze i rikne sutra. Sve u svemu ja to vise ni necujem. Pojacam zvucnike i nek se dere kolko hoce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Tako je meni Enhance 400W...Pustim prime ili bili sta jace sto opterecuje procesor i to sranje cvrci nutra. Stavim napajanje kod frenda nista. Stavim kod sebe opet cvrci. Vjerojatno neke nekompaktibilnosti sa plocom...Al radilo je sve normalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
sigurno ti ventilator zuji od prasine, moj stari 10 godina intel, svaka mu cast zuji ko blewsav i akd ga stratam onda se ventilator onako zalaufara, onak kao da nemoze zavrtjet,LOL no sve ide po loju jednom mi zgorjelo napajanje pa povuklo i disk sa sobom. probaj uzet usisavac i usisat svu prasinu od iza na propelkerima. tak ja cistim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Jeste možda pomislili da napajanje cvrči zbog toga što opteretite proc/komp pa napajanje mora isporučiti veču snagu što prouzrokuje zujanje (najverovatnije) trafo-a!
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Inače, evo imam skoro 1g ovo iz siga i neki dan sam ga rastavio da ga malo očistim. Šta da vam kažem.., strašno ! Prašinu sam doslovce sa prstima kupio kolike su to "gvalje" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
stvar je da je to počelo tak zujat odkad sam stavio ovu novu ploču,mislim anteca sam platio 900kn pa ono mislim ne bi trebo to radit,nije to čuftek ![]()
![]() |
#10 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cuje se samo u splinteru u multiiplayeru. Inace bilo sta drugo necvrci nista. I meni je logicno odavno da je zbog opterecenja. Ali zar ga neopteretim i kad igram sam. Kad igram sam mreza mi opet radi. Tako da nevjerujem. jednom rjecju nemoj pokretati prime ili di ti vec cvrci i stvar rjesena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|