|
![]() |
#1 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() ovako: slućajno sam prošao glavom blizu kućištu (dok je komp bio UGAŠEN) i čuo sam neko čudno krckanje iz napajanja (tagan EasyCon 430W). to "nešto" (trtrtrtrttrttrtcttcrrrtttt) se čuje jaaako tiho, i dok je komp upaljen isto je tiho (ali malo glasnije nego kad je ugašen), može se skužit samo ako uho naslonim na napajanje. zabrinjava me to što se čuje kad je komp ugašen, a kad ga isštekam skroz iz struje, više se ne čuje. da li još netko čuje "zvukove" iz napajanja dok je komp ugašen. šta da radim sa ovim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
tagani cvrche...nije to nis cudno...zasto-ne znam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
vent? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako je kompjuter (napajanje) uštekan(o) u struju, radi. nije UGAŠENO nego RADI. nije ništa za zabrinjavat. to je tako i ti ne možeš ništa protiv toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
AAAAAAaaaaaaa....ovo mi je diglo dan ![]() ![]() ![]() Trebao bi se zabrinuti ako NE CVRČI...to je kod Tagana normalno.... Ozbiljno. Ja sam mislio da do sad već svi znaju za to, imam i ja jedno njihovo napajanje od 480W. Nemoj se uzbuđivati oko toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
a je ti neki dan, kad ga dižeš u skoro_pa_tri. ![]() Za napajanje se može još dodati slijedeće (pravilo): - ako je zvuk pravilan onda je benigan (znači, čuje se manje-više stalno i ne mijenja se) - ako priroda zvuka vuče na zujanje ili cvrčanje onda je ok (ono zujanje ne smije pak biti prejako) - ako zvuk liči na iskrenje onda ne valja - osobito ako žarulje u sobi pri tom žmirkaju. Ili monitor ima problema s slikom. I
![]() |
#7 | |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
hvala na odgovorima : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
|
|