|
![]() |
#1 |
See your bottom for...
Datum registracije: Sep 2003
|
HDTV i graficka??
Pozdrav, zanima me dal ati x600 ima podrsku za HDTV? Dal sve kartice imaju podrsku za HDTV uz onaj adapter ili se bas mora naci kartica koja podrzava HDTV? Ne znam jesam li dovoljno jasan jer ni sebi nisam ![]() uglavnom imam komp koji prvenstveno sluzi kao HTPC i media centar, unutra je x600 s 256mb. Dal ja uz kupnju HDTV adapreta imam mogucnost gledat HDTV sliku na svom LCD TV-u ili bas moram kupit npr. X1300pro koji dolazi s tim HDTV adapterom pa je valjda i HDTV kompatibilna? Hvala!
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Mislim da ATI još od 8500 serije ima podršku za HDTV. Onaj kablić koji ima crvene, plave i zelene izvode je za HDTV: http://www.pcekspert.com/articles/420-1.html |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
znači nije dovoljno da spojim komp prek DVI u HDMI kabla sa telkom? jerbo sam to napravio i slika u win. je u 1024x768 znači u HD rezi ali kad puknem promo DVD sa HD sadržajem onda mi ga ne prikazuje u toj rezi? zašto |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hehe
nema veze koja je rezolucija u windozama,stvar je u tome da normalni televizori sa katodnom cijevi ne mogu prikazati rezoluciju vecu od 786*568... zaboravi HDTV bez neke plazme ili lcd sa tom mogucnoscu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
crni pas
|
pa normalno da je telka HD, mislio sam da je to jasno....., ali i dalje ne kužim zašto se dvd ne želi vrtiti u toj rezoluciji? jel do playera? drivera? (u opcijama od drivera ne nalazim ovaj dio od jelcovog thumba (omega)) eh da igre rade OK, znači da je očito do soft. playera.....ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Provjeri malo podržava li uopće X600 HDTV. Na ovom spisku nema 'obične' X600 kartice već samo All-In-One Wonder verzije. http://www.ati.com/products/hdtvadapter/faq.html#2
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
DVD NEMA HD rezu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Možda pomognem: HDTV dolazi u 2 oblika: 1920 x 1088 odnosno 1280 x 720 (puno veće od DVD rezolucija) TV/LCD ti mora podržavati jedan od ta dva (ako je HD) + ugrađeni konektori. Paziu ovo: pitao si za svoju x600, ne znam za nju, ali ti mogu prenijeti što kažu u vidi-u... Ati x1300 ne podržava 1920 x 1088 HD. Moguće je da x600 podržava 1280 x 720 HD a moguće je i da ne... ![]()
![]() |
#12 | |
crni pas
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |