|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Neuspjeli Bios flash
što učiniti sad? probao vaditi bateriju ali ništa...najveći problem je što se bios čip ne može skinuti sa ploče...ne nalazi se u ležištu već je zalemljen za ploču...jel bi prošlo kao reklamacija pošto je pod garancijom, tipa radilo i odjednom ostao bez slike?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
pitaj raka mozda on moze nekej napravit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
IMHO, nema šanse da to prođe pod garanciju na finjaka. Objasnit im u dućanu da si flashao bios vlastite produkcije ...isto ko da si odvalio šarafencigerom po ploči pa sad jel bi moglo to pod garanciju... Zaboravi garanciju, prvo probat sa disketom, Bubbu kontaktirat, google. A zadnja opcija bi bila dat pod garanciju "kao" neće upalit. Meni se jednom ista stvar desila (ASUS ploča i uber BIOS) i nije htjela upalit, odnio u servis, reko ne pali i prošla je pod garanciju. Ali... ako te skuže gubiš garanciju skroz, pa je to po meni zadnja opcija.
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ma nemora bit. Ja sam preletio prvi post, pa sam odma povezao, my bed... Ali čim u servisu znaju da se neko razumije malo bolje u kompove, SVE im je sumnjivo i počnu spike.. jesi ovo, jesi ono.. da da sigurno si tako nešto zah*bo. Tak da im u servisu uopće nema smisla nešto objašnjavat.
![]() |
#8 | |
Laughing Man
|
Dobro si povezao, Archie ima još jedan topik sa istim problemom, i jedan topik gdje blagonaklono ispituje kako modat bios...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
P.S Daj Atha nabavi više tipkovnicu sa HR znakovima: goood :
![]() |
![]() |
#10 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ma sta oni znaju jel si ti flesha bios ili nisi,reci da ploca jednostavno nece da se pali i gotovo,ako imas garanciju nek se oni je*u s tim,ti se pravi gljup,pretpostavljam da je ve-mil u pitanju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego vidim da ste svi pristojni pa da ja pitam Archie69 po cemu si ti tako poseban da trebas imati TRI (3) topica sa istom tematikom? ? ? Mislim nekuzim tek si dosao tu na forum (da pogodim nisi ni procitao pravila) i uletavas sa tri topica sa istom tematikom..... Ako je malo bolji servis sumnjam da ce ti to proci a cuj uvjek se moze naci serviser kojem se nece dati mozgati ...
![]() |
#13 | |
Laughing Man
|
Ma Arči je zakon, 5 postova=5 topica : stoopid
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Evo da i ja se javim...uspio sam sve sam riješiti...ne treba se zezati s tim modifikacijama biosa, a cuj pokusao sam...jednostavno sam napravio bootabilnu disketu koja dize sistem od win98 i pritom kroz autoexec.bat sama pokrece program za fleshanje biosa...uglavno sve je sada ok...sorry na silnim postovima ali i dalje me zanima kako da opciju Voltage Control napravim vidljivom pa ako netko ima boljih iskustava oko modanja biosa, bio bi mu zahvalan ako bi mi mogao napraviti tu uslugu modanja...
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ctrl f1 mozda ?
![]() |
#16 |
Registered User
|
nema ni kad pritisnem crtl + f1...pojave se dodatne mogucnosti ali voltage control ne...kad ucitam bios u modbin-u ima ta mogucnost povecavanja napona ali je stavljena pod hidden...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|