|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
HLP ciknula mi prža
Nešto sam opet preslagivao u kućištu,i igro se s optikom.Povadio sam molexe kako bi ih malo stegnio da bude urednije i tada su počele pizdarije.Imam tri optike.Dvije su na primary IDE kanalu i rade normalno,a na drugom je DVD prža i neće nikako više da proradi.Pokopčam sve i ne pokazuje znakove života.Onim gore se upale LED diode,ovoj ništa.Jel ima ko kakvu ideju da joj pomognem?A garancija istekla prije mjesec dana Prethodilo tome je bilo da upalim komp i kad treba uć u BIOS zablokira,napiše detecting IDE devices i stoji.Kasnije je ona uspjela proradit,no od onda ništa.Jel ima ko kakvu konstruktivnu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi gurnuo do kraja kablove? Probaj ukopčat drugi molex, možda taj nema dobar kontakt. Da nisi kod čupanja oštetio IDE kabal? Probaj i njega zamjenit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jeb,ne radi ni na drugom kompu.Jel se isplati to nosit na servis,s obzirom da je njihov radni sat 150kn?Nek je popravlja tri sata i mogu novog plextora kupit...Jel joj RAK može pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Moja riknula u petak ![]() Isto ju izvadio van, vratim i ne radi. Sama od sebe izbacuje ladicu,motor se vrti i kad nema diska. FUBAR ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|