![]() |
HLP ciknula mi prža
Nešto sam opet preslagivao u kućištu,i igro se s optikom.Povadio sam molexe kako bi ih malo stegnio da bude urednije i tada su počele pizdarije.Imam tri optike.Dvije su na primary IDE kanalu i rade normalno,a na drugom je DVD prža i neće nikako više da proradi.Pokopčam sve i ne pokazuje znakove života.Onim gore se upale LED diode,ovoj ništa.Jel ima ko kakvu ideju da joj pomognem?A garancija istekla prije mjesec dana
Prethodilo tome je bilo da upalim komp i kad treba uć u BIOS zablokira,napiše detecting IDE devices i stoji.Kasnije je ona uspjela proradit,no od onda ništa.Jel ima ko kakvu konstruktivnu ideju? |
Jesi gurnuo do kraja kablove? Probaj ukopčat drugi molex, možda taj nema dobar kontakt. Da nisi kod čupanja oštetio IDE kabal? Probaj i njega zamjenit.
|
Jeb,ne radi ni na drugom kompu.Jel se isplati to nosit na servis,s obzirom da je njihov radni sat 150kn?Nek je popravlja tri sata i mogu novog plextora kupit...Jel joj RAK može pomoć?
|
Moja riknula u petak:(
Isto ju izvadio van, vratim i ne radi. Sama od sebe izbacuje ladicu,motor se vrti i kad nema diska. FUBAR:fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:29. |