|
![]() |
#1 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Vivo???
Znam da znači Video in Video out. Ali kako koristit ovaj video in jer znam da svaka grafa ima video out. I mislio sam da će video out biti bar nešto bolji ali užas, oštrina nikakva nemožeš pročitat ništa s desktopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Misliš sa televizora? Pa normalno televizor nema rezu monitora , ima tek šugavih 625 linija. I to ti služi samo za gledanje filmova. Video-in služi za snimanje-hvatanje-capturing videa, npr. sa video kamere, videorecordera i sl. Naravno uz odgovarajući software možeš već i sa Movie Makerom koji imaš u WinXP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Re: Vivo???
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Imaš ih kolko oćeš, VirtualDubMod, Pinnacle Studio, Ulead Video Studio, DScaler, VirtualVCR, WinDVR,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spiderpig
|
Hvala domy... uvik si od koristi ![]() Evo pokušavam s VirtualDubMod-om koji sam već koristio prije za neke stvari i sve Ok idem na capture AVI i onda mi izbaci greške da ništa nije spojeno. Evo da malo dam detalja... Digitalac je Sony P-12 inače dobra mašina i provjerio sam kabelom radi li na TV-u i sve OK ali neće na kompu??? kako da provjerim jeli spojeno?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
A može li se nekak gledat video in u realnom vremenu bez capturea?
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
@Smartguy: Moraš namjestit video source u postavkama kao i parametre za snimanje (codec, bitrate,...). Al preporučam Pinnacle Studio. @feelgod: Može. Ne znam koji software inače koristiš. :confused:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
I'm DEAD sexy!!!
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za gledanje telke je potrebno spojiti video na IN ulaz grafe. I onda lijepo daljinskim mjenjaš programe. ![]() Tak je bar kod mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
I'm DEAD sexy!!!
|
Pa ja sam spojil plejku na chinch video in no ne znam s kojim bi programom dobil sliku
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
WinDVR 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
|
Smiri se malo. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ja sam sad spojio svoju Z1 prek chincha i radi izvrsno (probao u WinDVR 3) Malo sam snimao u MPEG2-sve pet... Dakle-radi. Čak sam instalirao i vražje WDM drivere ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Super Moderators
|
Ne to kablovinje jebem te ludog ![]() Nego onu drugu "hobotnicu" Na kojoj su dva chincha i dva s-video konektora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Super Moderators
|
Gle-računali su oni na sve, zato su poljepili VELIKE naljepnice i na chincheve i na s-video konektore... VIDEO-IN i VIDEO-OUT Jedino nisu predvidili TEBE ![]() ![]() ![]() Ono kaj si ti uštekao je HDTV RGB kabel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Spiderpig
|
ja sam samo počupa kesice i s onim sam spojio na TV. sad mi uspjeva ali imam jedan drugi problem neće ništa da krene. Recimo u virtual dubu mi ne baca greške dok u windvru još nema ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Super Moderators
|
Ti si spojio preko chincha-dakle trebaš staviti Source Composite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Spiderpig
|
Moram leć mate mi je popizdila, ajde pokušat ću sutra nabavit pinnacle pa javim a ti ako znaš u čem je problem slobodno se izjasni ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|