![]() |
Vivo???
Znam da znači Video in Video out.
Ali kako koristit ovaj video in jer znam da svaka grafa ima video out. I mislio sam da će video out biti bar nešto bolji ali užas, oštrina nikakva nemožeš pročitat ništa s desktopa. |
Misliš sa televizora?
Pa normalno televizor nema rezu monitora , ima tek šugavih 625 linija. I to ti služi samo za gledanje filmova. Video-in služi za snimanje-hvatanje-capturing videa, npr. sa video kamere, videorecordera i sl. Naravno uz odgovarajući software možeš već i sa Movie Makerom koji imaš u WinXP. |
Re: Vivo???
Citiraj:
|
ako sam dobro skužio to znači da ja mogu sa digitalne kamere hvatat sliku kao ono kad je spojim na televiziju???
|
s kojim programom osim movie maker da probam
|
Imaš ih kolko oćeš, VirtualDubMod, Pinnacle Studio, Ulead Video Studio, DScaler, VirtualVCR, WinDVR,...
|
Hvala domy... uvik si od koristi :o
Evo pokušavam s VirtualDubMod-om koji sam već koristio prije za neke stvari i sve Ok idem na capture AVI i onda mi izbaci greške da ništa nije spojeno. Evo da malo dam detalja... Digitalac je Sony P-12 inače dobra mašina i provjerio sam kabelom radi li na TV-u i sve OK ali neće na kompu??? kako da provjerim jeli spojeno?? |
A može li se nekak gledat video in u realnom vremenu bez capturea?
|
@Smartguy:
Moraš namjestit video source u postavkama kao i parametre za snimanje (codec, bitrate,...). Al preporučam Pinnacle Studio. @feelgod: Može. Ne znam koji software inače koristiš. :confused: |
Citiraj:
|
Za gledanje telke je potrebno spojiti video na IN ulaz grafe.
I onda lijepo daljinskim mjenjaš programe.:) Tak je bar kod mene. |
Pa ja sam spojil plejku na chinch video in no ne znam s kojim bi programom dobil sliku
|
WinDVR 3.
|
Citiraj:
|
Ja nikako da dobijem sliku :fuming: :fuming: :fuming:
Neće pa neće, probavam sa win DVRom, pinnacle mi je prevelik za sidat sada. |
Kako uključiti overlay u ovom glupom kontrol panelu??
|
Citiraj:
|
Smiri se malo. ;) Kao što Jelc kaže, kako si spojio? I jesi li uopće instaliro WDM drivere?
|
http://img484.imageshack.us/img484/5484/22nd.th.jpg
http://img484.imageshack.us/img484/9540/14js1.th.jpg i ono na kraju ide u aparat |
Citiraj:
Pa nisam toliko........... kako bi mi onda pisalo ATI rage i to...:smoke: |
Citiraj:
Ja sam sad spojio svoju Z1 prek chincha i radi izvrsno (probao u WinDVR 3) Malo sam snimao u MPEG2-sve pet... Dakle-radi. Čak sam instalirao i vražje WDM drivere:p |
Ne to kablovinje jebem te ludog:D
Nego onu drugu "hobotnicu" Na kojoj su dva chincha i dva s-video konektora... |
tako reci . :burn:
|
Gle-računali su oni na sve, zato su poljepili VELIKE naljepnice i na chincheve i na s-video konektore...
VIDEO-IN i VIDEO-OUT Jedino nisu predvidili TEBE:D :D :D Ono kaj si ti uštekao je HDTV RGB kabel. |
ja sam samo počupa kesice i s onim sam spojio na TV. sad mi uspjeva ali imam jedan drugi problem neće ništa da krene. Recimo u virtual dubu mi ne baca greške dok u windvru još nema ništa
|
1 privitaka
Ti si spojio preko chincha-dakle trebaš staviti Source Composite...
|
1 privitaka
sve lipo i evo i on meni predivno odgovori...
|
Moram leć mate mi je popizdila, ajde pokušat ću sutra nabavit pinnacle pa javim a ti ako znaš u čem je problem slobodno se izjasni :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:54. |