|
![]() |
#1 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Koju grafu do 3000 na AGP-u??
Šta uzet???? Mislim se na gecube x850xt pe za 2700 i nešto i uzet hladnjak. Sad mislim se između zalmana i artic-coolinga? Ima li koja jača na AGP-u?? Jer sad uzimam za sljedećih ............................... godina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne znam baš koliko ti se isplati ići na jaku AGP grafu ![]() Ja sam imao mobilca na 2500-2700MHz i X800XT/PE i fino se vidjelo da proc i cijela konfa koči grafu. Možda ti je vrijeme za prelazak ma PCI-E ![]() Ovo bi bilo uludo bačenih tri soma. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
mada kupiš x1800xl pa si miran
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
vidi ak baš hoćeš nvu grafu uzmi nešta jeftinije i počni šparat za prijelaz na novo sučelje. mada bi ja zdržo tu tvoju grafičku jer s njom još uvijek možeš vrtit nove naslove. mislim glupo je dat 3k kuna za nešta što je pred izumiranjem.IMHO |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
To bi bio najbolji izbor.Ne daj se pokolebat.Za hladnjak nisam siguran,probaj prvo sa stock(lijepo skini i podmaži i vidi)ako je bučan(a mislim da je)uzmeš arctic-a. Ovdje puno mislim ali mislim da znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Budući da se volim i igrati-to me je i natjeralo na prelazak. Da prodaš svoju konfu+ta tri soma. pikneš izvrsnu novu konfu sa kojom ćeš malo duže biti miran. A da ne pričam da su grafe za AGP u pravilu skuplje od PCI-E. Ali ako ti se ne prelazi-ta X850XT je čist ok grafa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
šta ćeš dobit???,zašto??? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Slazem se s Jelcom... Sta dobijes...pa od prodaje tog procesora i mbo-a uz sitniju nadoplatu uzmes slicnu kombinaciju sck 939 il LGA775 i x1800 il 7800... BTW ako prodajes tu karticu (9800XT) javi na PM za koliko bi je dao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Idi na 939,ako sad kupis AGP grafu za tolike pare neces je imat s kojom adekvatno zamjenit za godinu dana jer se sve vise potencira PCI-E,bit ces primoran prodat je za sitnu lovu jer brijem da ce do tada velika vecina bit na 939 drogi,barem na ovom forumu...Godinu dana nije puno,ali u svijetu hardware-a je puno,jako puno ![]()
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|