![]() |
Koju grafu do 3000 na AGP-u??
Šta uzet????
Mislim se na gecube x850xt pe za 2700 i nešto i uzet hladnjak. Sad mislim se između zalmana i artic-coolinga? Ima li koja jača na AGP-u?? Jer sad uzimam za sljedećih ............................... godina. ;) |
Ne znam baš koliko ti se isplati ići na jaku AGP grafu:(
Ja sam imao mobilca na 2500-2700MHz i X800XT/PE i fino se vidjelo da proc i cijela konfa koči grafu. Možda ti je vrijeme za prelazak ma PCI-E:) Ovo bi bilo uludo bačenih tri soma. |
mada kupiš x1800xl pa si miran
|
Ma nikakvo prelaženje na novo jer novo nije toliko bolje da je vridno prelaženja.
X1800xt nema na AGP-u A sad ozbiljno koja bi bila naj grafa na AGP-u.... para ne fali. :o |
vidi ak baš hoćeš nvu grafu uzmi nešta jeftinije i počni šparat za prijelaz na novo sučelje. mada bi ja zdržo tu tvoju grafičku jer s njom još uvijek možeš vrtit nove naslove. mislim glupo je dat 3k kuna za nešta što je pred izumiranjem.IMHO
|
To bi bio najbolji izbor.Ne daj se pokolebat.Za hladnjak nisam siguran,probaj prvo sa stock(lijepo skini i podmaži i vidi)ako je bučan(a mislim da je)uzmeš arctic-a.
Ovdje puno mislim ali mislim da znam:beer: |
A neš ti novoga(nećemo sad o SLI-u i FX procesorima) šta je bolje. 5-10% max
|
Citiraj:
Budući da se volim i igrati-to me je i natjeralo na prelazak. Da prodaš svoju konfu+ta tri soma. pikneš izvrsnu novu konfu sa kojom ćeš malo duže biti miran. A da ne pričam da su grafe za AGP u pravilu skuplje od PCI-E. Ali ako ti se ne prelazi-ta X850XT je čist ok grafa:) |
A ja stvarno nevidim razloga prelaziti na novo. Šta dobijam???
Imam SATA ,DDR2 mi nije potreban jer nije usavršen.... zašto?? |
Citiraj:
šta ćeš dobit???,zašto??? |
Slazem se s Jelcom...
Sta dobijes...pa od prodaje tog procesora i mbo-a uz sitniju nadoplatu uzmes slicnu kombinaciju sck 939 il LGA775 i x1800 il 7800... BTW ako prodajes tu karticu (9800XT) javi na PM za koliko bi je dao. |
Citiraj:
Nedaj se floki:D |
Citiraj:
|
Moram ti reći da si me potakao na razmišljanje iako mi se ža rastat od savršenstva zvanog IC7-MAX3
Grafičku sam već naša kupca za 1000kn pa ako nudiš više čut ćemo se |
Idi na 939,ako sad kupis AGP grafu za tolike pare neces je imat s kojom adekvatno zamjenit za godinu dana jer se sve vise potencira PCI-E,bit ces primoran prodat je za sitnu lovu jer brijem da ce do tada velika vecina bit na 939 drogi,barem na ovom forumu...Godinu dana nije puno,ali u svijetu hardware-a je puno,jako puno:beer:
|
Odlučeno je!!!
Stvarno znate uvjeriti čovika!! Uzet ću novu konfu nakon rođendana u 3 misecu! Čut ćemo se onda |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |