|
![]() |
#1 |
dedicide
Datum registracije: Mar 2005
|
koju matičnu za 64bit intela
koju matičnu da kupim za INTEL P4 630 EM64T? mora podržavat ddr i bilo bi ok da podržava agp jer imam 6600 agp overclokirat ču pa je bitno i da ima te opcije
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
uf nebi ti preporucio hybridne ploce ak vec prelazis onda prijedi kak spada ak bas oces tak ploce su abit as8 ili asus p5p800
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
prodaj agp grafu i uzmi pci-e... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dedicide
|
zed gdje si kupio ploču i koliko krznatih ja sam naručio isto asus P5GL-MX 915 chipset ova tvoja je 955X i ima mogučnost otključavanja množitelja i ja bih nju vjerovatno uzeo ali bi onda i rame morao prodavat i kupiti ddr2
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni neće preko 3.8 da ga jebeš Zed koj cooler imaš? Na kojoj voltaži držiš CPU i AGP? Stavim na 4GHz i bilo kakav dijelitelj i neće mem test da prođe (uvijek na istom postotku počne bacat error i to na 1. testu) i smrdi mi na CPU.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
napon 1.525 (valjda može i manje) Memorija 720MHz 4-4-4-12 1.9V FSB 270MHz Cooler SonicTower Sve ostalo default, a i ovo je safe mod. Može on još bolje potegnuti.
![]() |
![]() |
#10 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
A cek akj ti se na 4 gige krsi il sam ne prolazi memtest :confused: @ Ikocuba Pa nije to losa ploca 945 chipset pogledaj malo review-e hz vl
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dedicide
|
Imam P4 630 (china), sonic tower, fortron 400w, prozračno kučište, hithaci s-ata2 disk, kupio bih 2x512mb ddr2 dali valja kingmax ddr2 533mhz i gdje da ga kupim? kupit ču neku pci-e grafu (x800gto) Razmišljam da kupim ploču Asus P5LD2 Zed dali koristiš cpu lock free? i koji je množitelj na P4 630
![]() |
#12 |
a.k.a. LOPOV
|
cpu lock free ti sluzi za mjenjanje mnozitelja, kad spustis mnozitelj, mozes fsb dic vise da "dobijes" veci bandvith al ja to nisam primjetio ![]() Da zemi si kingmax jako dobro ide, a kupi u hg shrotu
![]() |
#16 |
a.k.a. LOPOV
|
PA nebi trebala, samo bi trebo okinut neki djelitelj i to je to
|
|
Oglas
|
|
![]() |