![]() |
koju matičnu za 64bit intela
koju matičnu da kupim za INTEL P4 630 EM64T?
mora podržavat ddr i bilo bi ok da podržava agp jer imam 6600 agp overclokirat ču pa je bitno i da ima te opcije |
uf nebi ti preporucio hybridne ploce ak vec prelazis onda prijedi kak spada
ak bas oces tak ploce su abit as8 ili asus p5p800 |
prodaj agp grafu i uzmi pci-e...
|
Citiraj:
|
zed gdje si kupio ploču i koliko krznatih
ja sam naručio isto asus P5GL-MX 915 chipset ova tvoja je 955X i ima mogučnost otključavanja množitelja i ja bih nju vjerovatno uzeo ali bi onda i rame morao prodavat i kupiti ddr2 |
U Optimumu, nije ti greda prodat rame i kupit ddr2 ista je cijena,a vidite u sigu kak ide , al nije to kraj:clap:
|
Meni neće preko 3.8 da ga jebeš
Zed koj cooler imaš? Na kojoj voltaži držiš CPU i AGP? Stavim na 4GHz i bilo kakav dijelitelj i neće mem test da prođe (uvijek na istom postotku počne bacat error i to na 1. testu) i smrdi mi na CPU. |
Kakva je ova ploča Asus P5LD2 (cpu lock free)?
|
Citiraj:
napon 1.525 (valjda može i manje) Memorija 720MHz 4-4-4-12 1.9V FSB 270MHz Cooler SonicTower Sve ostalo default, a i ovo je safe mod. Može on još bolje potegnuti. |
Citiraj:
A cek akj ti se na 4 gige krsi il sam ne prolazi memtest :confused: @ Ikocuba Pa nije to losa ploca 945 chipset pogledaj malo review-e hz vl |
Imam P4 630 (china), sonic tower, fortron 400w, prozračno kučište, hithaci s-ata2 disk, kupio bih 2x512mb ddr2
dali valja kingmax ddr2 533mhz i gdje da ga kupim? kupit ču neku pci-e grafu (x800gto) Razmišljam da kupim ploču Asus P5LD2 Zed dali koristiš cpu lock free? i koji je množitelj na P4 630 |
cpu lock free ti sluzi za mjenjanje mnozitelja, kad spustis mnozitelj, mozes fsb dic vise da "dobijes" veci bandvith al ja to nisam primjetio:smoke:
Da zemi si kingmax jako dobro ide, a kupi u hg shrotu |
Dali si dizao napon memi i koje postavke za memu koristiš?
|
Citiraj:
radi na 5-4-4-12 |
kad bih uzeo ploču s 915 chipsetom i ostao na ddr1 dali bi me prilikom overclocka kočila mema (kingmax hardcore PC4000 ddr500mhz hynix D5)?
|
PA nebi trebala, samo bi trebo okinut neki djelitelj i to je to
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58. |