|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
San Diego 3700+ OC
nakon 4 tjedna čekanja opterona iz autronica, koji btw nikada nisu stigli (ovo je usput i reklama za autronic), i 2 tjedna čekanja san diega, napokon sam dobio proc...AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! dakle, evo za početak par slikica, dobio ga prije pol sata... ![]() super pi 1mb 2900mhz@1.39V vcore ![]() super pi 8mb 2860mhz@1.42V vcore ![]() idem sad dalje klokat, nadam se da ce ici na 3ghz bez beda... ![]() e, da, hlađenje je vodeno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
bravo masni.... stavi napon 1,525 i latenciju 2,5-3-3-5 i imat ćeš bolji super-pi od mene :P sve najbolje od mene ![]() stabilan je i išao je na 3,3 ghz(305 mhz fsb)zbog temp 61 stupnja na stocku pa držim na 3ghz (275 mhz fsb) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
dobari rezultati s procesoron a jos bolja slika s Jessicon Biel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
me too isto
|
dobari rezultati s procesoron a jos bolja slika s Jessicon Biel ![]() ![]() daj molin te napisi stepping |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Dobar je taj san diego sve si mislim dali da ja piknem jednoga ![]() nego ta jessica biel je meni tako dobra zena da su to drame ...
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
ne grije se on puno....ili freezer64 (pro) ili sonic tower + vent... btw: svaka čast masni!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
oko 1800-1900 kunića je san diego mislim da sad ne kopam po cjenicima,nice skor masni,nego kakvu to grafulju imaš???nisi čovjek od kruha i igara ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
hvala dečki... ![]() što se tiče jessice...mmmmmm....imam gro slika pa si samo mjenjam... ![]() ![]() inače, stepping je 0544 FPMW e, a sada hlađenje, dakle, na jednakom naponu kao i venice, san diego se vise grije, na 1.39V vcore i 2200mhz (default) sa vodenim hlađenjem full load temp je oko 38 stupnjeva...to je puno... ![]() @pinhead preporuka, koliko sam vidio, freezer 64 pro verzija je jako, jako dobra i mislim da ce opet biti best buy... sonic tower je uvjerljivo NAJBOLJI zračni kuler ikada napravljen, a dok ne dobijem na test sythe seriju kulera (nadam se u pon... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() inače, ak se baš želim poigrati, imam drugi komp samo za to (od buraza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uffff...taj proc hladno vrti 27 i nekaj sitnog na 3000Mhz:confused: I to pod normalno (ZA, NOD i još 15-ak servisa rošta u pozadini) Bog te... Masni je upiknul ko... ![]() Jedino je bed prokužit postavke meme-malo se drugačije tweaka nego Winchester. A Corsair 4400 je i inače malo zajebaniji za dobit 2.5-3-3 na 300.... Reze u Everestu i Sandri su slabije nego sa Winchesterom ali zato proc u svemu ostalom ra-stu-ra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
bycod
|
Citiraj:
jesi ti igrao mozda quake2 ?
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Masni, kaj mislis, do kolko ce ic? mislim si kopao po forumima vani (trazio steping)?
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
@ Masni Koja je svrha svih tih procesora,"klokanja" i screenshotova superpija ako se na tom sistemu ništa ne igra?Još nisam čuo da netko clocka sam da clocka,svi clockaju da dobiju bolje performanse u igrama,nekim programima itd.. a zašto ti clockaš,samo da mi vidimo da san diego odvrti superpi 32mb za 27min ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jabagapatak Masni-možeš ti i bolje, nije vrag da imam više i to sa sto servisa u pozadini i memom na 270 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Postali ste pravi mučitelji (jadnog) hardwarea ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
dakle, neko modificira svoje kućište (funkcionalnost upitna), neko kloka da dobije bolje performanse u igrama, neko stišava komp, a ja nabrijavam procesore i memorije - to je moj hobi... jel trebam još šta objašnjavati...?? ![]() @cyrus nemam pojma dokle će ići...s obzirom da na 1.5V ide na 3ghz, sa većim naponom i boljim hlađenjem (zrak+zima) nadam se da ce ići daaaaleko... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tako je masni, kazi ti njima... ![]() Citiraj:
A zakaj zrak+zima? Kaj nebi bilo bolje da stavis kantu od vode van? pitanje je kolko je to izvedivo posto vodi treba pol ure da se ohladi...a nis, prije ju staviti u frizer ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
bycod
|
Citiraj:
Nemoj mi se ti tu sada nesto hvaliti vec mi baci reze super pi 1mb i 32mb odma sada odma :P Da vidim ocu li prelaziti ili ne ![]() Nego pinhead uzeo si nick (sa znanjem ili neznanjem) od jednoga jako dobrog igraca quake2 sa kojim svakodnevno komuniciram i koji igra quake4 po mojim saznanjima... Tako da ono mozda bi ti bilo bolje da promjenis nick ili nadodas nesto u nick cisto da te ljudi nezamjenjuju. Meni nesmeta al mozda ce tebi smetati ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ak oces vidit sta stvarno moze Odvrti si neke igre na svojoj kanti, pa mi das svoju grafu pa ja odvrtim i onda usporedit ![]() Budem sutra odvrtio te stvarcice jer mi je sad hladenje u kurcu pa ces vidit ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|