![]() |
San Diego 3700+ OC
nakon 4 tjedna čekanja opterona iz autronica, koji btw nikada nisu stigli (ovo je usput i reklama za autronic), i 2 tjedna čekanja san diega, napokon sam dobio proc...AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
dakle, evo za početak par slikica, dobio ga prije pol sata...:smoke: super pi 1mb 2900mhz@1.39V vcore http://img527.imageshack.us/img527/1...9ghz6ev.th.jpg super pi 8mb 2860mhz@1.42V vcore http://img527.imageshack.us/img527/9...6ghz7li.th.jpg idem sad dalje klokat, nadam se da ce ici na 3ghz bez beda...:D e, da, hlađenje je vodeno...;) |
evo update:
2970mhz@1.5V vcore, s tim da sam 1.5V stavio bezveze, možda će to ići i sa nižim naponom...;) stavio sam i djelitelj za memu, za svaki slučaj, pa je mema na 424mhz...budem probao kasnije i memu natjerat max... http://img353.imageshack.us/img353/9...7ghz9fe.th.jpg |
Odlicno,koji je stepp?
|
bravo masni.... stavi napon 1,525 i latenciju 2,5-3-3-5 i imat ćeš bolji super-pi od mene :P
sve najbolje od mene :) stabilan je i išao je na 3,3 ghz(305 mhz fsb)zbog temp 61 stupnja na stocku pa držim na 3ghz (275 mhz fsb) |
dobari rezultati s procesoron a jos bolja slika s Jessicon Biel :D :D
|
dobari rezultati s procesoron a jos bolja slika s Jessicon Biel :D :D
daj molin te napisi stepping |
Dobar je taj san diego sve si mislim dali da ja piknem jednoga :)
nego ta jessica biel je meni tako dobra zena da su to drame ... |
Citiraj:
|
ne grije se on puno....ili freezer64 (pro) ili sonic tower + vent...
btw: svaka čast masni!!! |
oko 1800-1900 kunića je san diego mislim da sad ne kopam po cjenicima,nice skor masni,nego kakvu to grafulju imaš???nisi čovjek od kruha i igara:D .
|
masni samo oc-a, i procesore mijenja cesce nego charape.
|
hvala dečki...:beer:
što se tiče jessice...mmmmmm....imam gro slika pa si samo mjenjam...;):D inače, stepping je 0544 FPMW e, a sada hlađenje, dakle, na jednakom naponu kao i venice, san diego se vise grije, na 1.39V vcore i 2200mhz (default) sa vodenim hlađenjem full load temp je oko 38 stupnjeva...to je puno...:smoke: (venice je na istom taktu i sa istim naponom jedva na 30 stupnjeva) @pinhead preporuka, koliko sam vidio, freezer 64 pro verzija je jako, jako dobra i mislim da ce opet biti best buy... sonic tower je uvjerljivo NAJBOLJI zračni kuler ikada napravljen, a dok ne dobijem na test sythe seriju kulera (nadam se u pon...;) ), preporuka ide sonicu...:beer: |
Citiraj:
inače, ak se baš želim poigrati, imam drugi komp samo za to (od buraza:D), mobilac, giga rama i 9800pro tak da... |
Uffff...taj proc hladno vrti 27 i nekaj sitnog na 3000Mhz:confused:
I to pod normalno (ZA, NOD i još 15-ak servisa rošta u pozadini) Bog te... Masni je upiknul ko...:D Jedino je bed prokužit postavke meme-malo se drugačije tweaka nego Winchester. A Corsair 4400 je i inače malo zajebaniji za dobit 2.5-3-3 na 300.... Reze u Everestu i Sandri su slabije nego sa Winchesterom ali zato proc u svemu ostalom ra-stu-ra. |
bijes, bijes
dva palca gore za masnog:beer: |
Citiraj:
|
evo jedan mali update...:D
fino okruglo...:cool: 3000mhz, mema na 600mhz... http://img461.imageshack.us/img461/6...r6001ec.th.jpg |
Citiraj:
jesi ti igrao mozda quake2 ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Masni, kaj mislis, do kolko ce ic? mislim si kopao po forumima vani (trazio steping)? |
@ Masni Koja je svrha svih tih procesora,"klokanja" i screenshotova superpija ako se na tom sistemu ništa ne igra?Još nisam čuo da netko clocka sam da clocka,svi clockaju da dobiju bolje performanse u igrama,nekim programima itd.. a zašto ti clockaš,samo da mi vidimo da san diego odvrti superpi 32mb za 27min ili?
|
1 privitaka
Jabagapatak Masni-možeš ti i bolje, nije vrag da imam više i to sa sto servisa u pozadini i memom na 270:D
|
Postali ste pravi mučitelji (jadnog) hardwarea:D čim izađe iz trgovine odma ga na muke bacate:D :D
|
pa to ti je nesto ko NCAP test za hardver, ako ovdje prodje, onda valja
|
Citiraj:
dakle, neko modificira svoje kućište (funkcionalnost upitna), neko kloka da dobije bolje performanse u igrama, neko stišava komp, a ja nabrijavam procesore i memorije - to je moj hobi... jel trebam još šta objašnjavati...??:beer: @cyrus nemam pojma dokle će ići...s obzirom da na 1.5V ide na 3ghz, sa većim naponom i boljim hlađenjem (zrak+zima) nadam se da ce ići daaaaleko...:D;) |
A da se ti okanis svih tih sranja:D :D tipa san diego opteron... i bacis se na intela, pa da se onda naganjamo
|
Tako je masni, kazi ti njima...:D
Citiraj:
A zakaj zrak+zima? Kaj nebi bilo bolje da stavis kantu od vode van? pitanje je kolko je to izvedivo posto vodi treba pol ure da se ohladi...a nis, prije ju staviti u frizer:D |
Citiraj:
Nemoj mi se ti tu sada nesto hvaliti vec mi baci reze super pi 1mb i 32mb odma sada odma :P Da vidim ocu li prelaziti ili ne :) Nego pinhead uzeo si nick (sa znanjem ili neznanjem) od jednoga jako dobrog igraca quake2 sa kojim svakodnevno komuniciram i koji igra quake4 po mojim saznanjima... Tako da ono mozda bi ti bilo bolje da promjenis nick ili nadodas nesto u nick cisto da te ljudi nezamjenjuju. Meni nesmeta al mozda ce tebi smetati :beer: |
Citiraj:
Ak oces vidit sta stvarno moze Odvrti si neke igre na svojoj kanti, pa mi das svoju grafu pa ja odvrtim i onda usporedit :rolleyes: Budem sutra odvrtio te stvarcice jer mi je sad hladenje u kurcu pa ces vidit:smoke: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |