|
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
kolega evo dobio petardu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
omg lol komer.... gle? http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=27766 decki fala... najljepsa vam dala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Eto komer moj klan će cijeli glasat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
fala tomek.... decki znam da vas ima jos dobrih duse ovdje ajde da izvucemo jos koji glas..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
fala gemmy.... pa trenutno jos uvjek primamo nove clanove.... narafno neke sitne uvjete imamo ali nikad nije bio problem primit dedicated igraca hooah |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
aa
bravo,petica |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
decki fala... prava ste ekipa....:clap: :clap: ako mozda niste gledali trenutno smo na drugom mjestu (!!! ![]() ![]() svaka cast.... vam jer ste nam vi pomogli... no fali nam jos dosta jel izgelda da imamo ozbiljnog protivnika za prvo mjesto.... on stoji negdje iznad 500 a mi malo manje od 300.... zahvalni smo za vas vaki glas jos jednom puno fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo glas jednog starca, mail ne dolazi!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
sluzbeni odgovor smo u ovakvom obliku dobili.... "trenutno jos nismo nitkome slali mail potvrde i zahvalnosti za njihov glas..." jos nerazumljiv je drugi dio odgovora.... "mail cemo slati na kraju natjecaja" :confused: ![]() ne kuzim ideologiju ali ajde neka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
decki fala jos jednom... ali fali nam jos nesto sitno glasova.... pa ako slucajno jos niste glasali zamolio bi vas za nam pomognete.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo od mene petarda |
![]() |
![]() |
|
|