|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
![]() Ovako. Danas htio update-ati drivere na svom laptopu. Neke stare sam obrisao neke nove instaliro i uglavnom dešava mi se sljedeće: kada palim laptop (nisam napomenu da imam 32-bit windows 7 ultimate) kada piše starting windows tu kao da se laptop zamrzne il tak neš i to mi stoji jedno 10 sekundi i laptop onda dalje normalno radi. Ali kad ga stavim na sleep mode i kada ponovno hoću ući na laptop(znaći maknut ga sa sleep moda) sve se normalno čuje svi zvukovi ali nema slike ekran je potpuno crn. Dali netko zna šta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Digni ga u safe mode, vrati sistem na točku prije nego si čačkao i ubuduće update radi kako se radi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Moze. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
"Windows does not create make a restore point each day; it only creates restore points when the computer is going to do some major changes, such as installing windows updates, installing/uninstall programs, etc." Link na upute za restoranje Ako ti ne uspije obriši sve upravljačke programe unutar safe moda i pusti ga da sam instalira svoje generičke. Nakon toga instaliraj službenu verziju sa ATI-jeve stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Prvo će napucat generičke. Onda odi na win update i pusti ga da radi svoj posao. Nakon što završi, ne diraj više ništa, za boga miloga.
![]() |
#10 |
Premium
|
Ako je to bilo pitanje odgovor je da, hoće, možda će biti potrebno ponovno pokretanje računala ali što god obrišeš Windowsi će pokušati (i vjerojatno uspjeti) nadomjestiti automatski. EDIT: nec bio brži, poz nec |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
ma pitam to zato jer se bojim išta brisat da nebi windowse oštetio il nedaj bože srušio aj mi sam još reci koji su to upravljački programi jer se bojim da neš krivo ne obrišem Zadnje izmijenjeno od: nino. 27.07.2013. u 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
![]() |
#17 |
Premium
|
![]() |
#19 |
Premium
|
Pa valjda znaš po kojim si driverima drko. Inače (točka 2):
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ajd, da ti lakše pomognemo, budi dobar pa mi odgovori na sljedeća pitanja: - Marka, model, tip uređaja? - Jezik na kojem je OS? - Sve što je bilo zahvaćeno tvojim nedjelom, redom ili nasumično?
![]() |
#22 |
Registered User
|
1. HP pavilon g7-1300sm 2.engleski 3.intel hd graphics driver, amd radeon hd 6400m series driver, intel 6 series/C200 series chipset family high definition audio- 1C20, intel 6 series/C200 series chipset family high definition audio- 1C20, isto taj intel chipset sam pci express root port 1 2 i 3 i intel 82802 firmware hub device |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Odlično. Hvala lijepo. Prvo ideš: Start -> Control panel -> Device manager. Tu klikni pojedinačno na svaku stavku s kojom misliš da si imao posla, desni klik, uninstall driver. Nakon što sve podeinstaliraš, restart. Onda: Start -> Control panel -> windows update -> check for updates. Ovo ti je stranica s driverima za tvoj lap: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=4063 Ako ti nešto ne sjedne iz samog win update-a, posluži se driverima od tuda.
![]() |
#26 |
Registered User
|
Evo problem je riješen hvala puno na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|