|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() imam BitDefender 8 i kada sam ga prvi put registriro bilo je sve ok! i sad sam nakon par mjeseci formatiro komp i nece da mi prihvati registracijski broj! kaze da ce mi presta radit za 15 dana(otprilike)!!!!!! ![]() ako ko ima bitdefender neka javi...mislim ako ima neko ideje za rijesit problem! TNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Tvoje ponašanje I ubuduće bez glupih upada. Moderatori te gledaju. Riješi se bitdefendera. Skini Avast ili kupi nod32.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: BitDefender 8 Professional Plus
Citiraj:
![]() Istina, Rumunji su sa novom verzijom BD-a (8.0.200 čini mi se) napravili dobar posao... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
da to si 100% u pravu! stvarno je dobar....nisam se nikad zarazio dok sam ga imo....mislim jos ga imam ali do 15 dana ga necu imat! kosta u Ve-mila oko 400 kn! sad kad cu trebat vec kupit antivirus onda bi bilo mozda dobro da kupim nesto bolje....sto mislis jeli bolji NOD32???! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
fairy, daj neki normalan komentar, a ne......! Evo u Ve-mila BitDefender dodje 400 kn a NOD32 je za 100 kn jeftiniji! znas onu koliko para toliko muzike....ja mislim da bi se te trebo pridrzavat?????!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ja ne volim nod32 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
avast! rulz ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...mogu osobno potvrditi dok smo koristili bitdefender u firmi di radim bilo je virusa ko u prici...najsmjesnije je to sto kao prijavi virus i onda skeniras pa ga ukloni i sve je kao u redu do sutra kad opet prijavljuje isti virus....naravno bio je tu instaliran service pack2 i svi updateov ali se nije pokazao...sad smo presli na kasperskog i mogu reci ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! joj!!!!! neznam jeli se isplati uopce ovako raspravljat, vidim ja da svak ima svoja iskustva i sva su drukcija od drugih!!! ali eto volim rasprave pa dobro!!!! ![]() a moja iskustva su sljedeča: imo sam nortona i nije bio dobar, iako se o njemu prica ko o neznam kome, prijatelji imali i isto ga je svak odjebo! sad svi (gotovo svi) imaju bitdefender 8 plus i stvarno se pokazo kao pouzdan antivirus, i super je sto ima antispam i firewall! cak je ako se nevaram bio pohvaljen u jednom broju pc chipa kao jedan od najboljih anivirusa! Nisam imo NOD32, ali sam isto cuo samo pohvale o njemu, a i koristu ga u BUG-u kao zastitu! Ja sam se naviko na Bitdefender i mogu rec da je dosta jednostavan pa mu dajem prednost! Ae neka onaj ko je vidio NOD32 malo ga opise(svako koliko skida update, jeli jednostavno sucelje ili ne, i koliki su updatei-jer imam analognu vezu(Dial-up): hitthewa ! a taj "avast", gdje njega mogu skinut i koliko je pouzdan!??????????? Ipak nebi trosio novac ako ne moram: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Svaki casopis gura onaj program koji se u njima reklamira, bar je to lako primjetiti. Sto se mene tice NOD a probao sam ih sve.
![]() |
#17 |
Premium
|
fairy, nisi mi bila jasna! S kojim antivirusom nisi imala takvih iskustava.....fakat nisam skonto!!!!!:confused: dobro, uglavnom nod ili bit???!!! evo sad skidam avast 4 home pa cemo vidit kakav je on za pocetak!!! ako on bude dobar necu trosit lovu đabe!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() btw..pisala sam s drugog kompa ![]() fairy Zadnje izmijenjeno od: bonovox. 11.06.2005. u 23:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Aaaaaaa, sad mi je jasno! TNX! Ja sam evo skinuo avast Free 4 Home, i cini mi se sasvim ok....mislim nisam ga jos vidio u akciji ali sucelje je sasvim ok, ipak je bitdef. imo malo bolje sucelje ali ako sve uzmem u obzir, ovaj je besplatan pa......! Zasad cu koristit avast, pa cemo vidit kako ce se ponasat... Ako ga budem trebo mjenjat, zamjenit cu ga sa Bitdefenderom!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, koristim Nortona (nikad nijedan virus nisam dobio, sve je sprijecio), kad cu radit reinstall Windowsa definitivno cu probat BitDefendera, citajuci o Avastu nisam ostao impresioniran... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
Točno tako! Ne daj impulse/promet! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
Ja sam ga vec hvalio tak da se zna da sam za njega al samo bih rekao da ima najvise mogucnosti sto se konfiguracije tice, sve sto mi treba. Brz i neupadljiv. Fantastican. Sto se updatea tice tu morate razlikovati trial i kupljenu verziju. Trial verzija sluzi samo za isprobavanje i osim sto ima vremensko ogranicenje svaki update je puni update, znaci oko 1.5 - 2MB. Kupljena verzija radi samo potrebni update, znaci par KB (20-100). Eventualno jednom u par mjeseci napravi puni update. Antivirusne programe isprobavam po principu svaki tjedan neki drugi, a tko hoce vise od jednom (cca 19) neka pogleda ovo: http://www.virustotal.com/flash/index_en.html I ako itko slucajno koristi krekanu verziju, to je trial verzija sa maknutim vremenskim ogranicenjem. Updatei su idalje puni. Zato i ima puno klinaca koji ga pljuju.
![]() |
#24 |
Premium
|
OK! TNX evo par dana me nije bilo, bio sam zauzet.... evo ja sad koristim avast i nemam zasad nikakvih problema.....u biti nisam ga ni isprobavo na XXX stranicama ![]() ali za sad par dana cu formatirat komp pa cu ga prije isprobat!!!! ako bude kakvih problema napisat cu dojmove!!!!! ..........i kupit BitDef.. ako bas budem morao!!! Ljudi uzivajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
wiruz one
ma zanimljiwa raspraw oko antiwiruza1 ja sam ih prowao dosta i iz mog iskustaw nod32 izgleda dobar ako ne i odlican samo za njega naci i krekirati da radi ok ! treba puno ziwaca i strpljenja ! nadalje nortona nikome ne preporucujem jer je supaljjjj i trojanci ga bez problema onesposobe a pluz sto zauzima prostora i prosecorskog resursa...uzas ...suckzzzzz! e bit defendr sam i saam koristio dok nije rekao da newalja key...odlican program za razliku od drugih ima puno mogucnosti i firewall i meni se cinio odlican malo weli ali dobar! sad sam na avastu i sasvim sam zadovoljan ....ako imate wxp.... preskenira ih na pocetku kad se dizu srto je weliki pluz! i skida updatowe kroz nekoliko sekundi jos jedan pluz1 minuz mu je weoma cudno sucelje nalik mediaplayeru......! no radi bez zafrkanxije i to je to! ostale cu tek ispprowawati! ![]()
![]() |
#26 | |
Premium
|
Re: wiruz one
Citiraj:
![]() Inače, "krek", "key" (u ovom kontekstu) ovdje nije preporučljivo upotrebljavati... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nemam ništa protib BitDefendera 8,zapravo iznenadio me,NOD32 govori sve 5 a kad skeniram s BitDefenderom nađe 3 virusa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
MA kakav antivrus? dosad sam ih imao 4 , i ipak bi uvijek nekaj pokupio . otkad imam na xp onaj sp2 , i upaljen firewall , i ne idem na zloceste i sumljive stranice , nema nikakvih problema , mislim na povrsini sve djeluje dobro . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|