|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
amd 1800 downclock
dakle, imam amda xp 1800 i temp mi je totalno u q posto uskoro mislim kupiovat cijeli novi komp, neda mi se sad kupovat druge ventove, i sl.. mislio sam spustit njegovih 1533 mhz na kojih 1000, jel bi se onda manje grijao? kolko bi to spustilo temp., jer trenutno samo brljam netom i igram DII LOD ![]() kak to spustit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
kolko je star itd itd itd mnozitelj je time zakljucan ili odkljucan? ako je zakljucan sputi mu fsb...ako mu je mnozitelj odkljucan spusti njega(onaj x11,5)moguce da ce ti s emanje grijat al grijanje je opcenito uzrokovano voltazom pa i nju spusti(inace nadam se da nemas palomina) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pa ako ces ga prodavati sta te briga.Meni je temp evo stalno na 55 cak i na 60 kada nesto igram pa se ne brinem.Zasada nista ne šteka...radije otvori kuciste pa neka se praši...svako malo očistiš i dobro...
![]() |
#4 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ak ti se ne smrzava komp nemas problema. sa smanjenim clockom ti nece bit nis bolje, ak ti se vec zajebava probaj smanjit voltazu malo i vrti prime da vidis jel stabilno...
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
|
Ovako nije frekvencija samog proceosra ono što uzorkuje zagrijavanje ( ima i ona utjecaj ali je minimalna), već napon ( volti) na kojima procesor radi. Moja preporuka bi ti bila da očistiš kuler od prašine, te da staviš tanak sloj termalne paste između procesora i hladnjaka, time bi trebao nešto sniziti temperaturu. Nemoj se bojat dačeš neaj strgat je rje stvro jednostavno. Po odtalo imaš upute za čišćenej kompa pročitaj si to.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RIAA
|
ma sve sam rastavio i zglancao,, stvar je u tome da sam cistio ventove i prasinu prije kojih 2 mjeseca (kanta otvorena za to vrijeme) i nemrem vjerovat da se tolko prasine skupilo!?! mogu si tepih doma istkat od prasine... mislio sam da je zbog vrucine... sad je ok temp, a da ne otvaram novi topic, koji je program ok za vidit temp cpua u windowsima? ak ima nesto da mi dole u trayu iconica prikazuje temp? thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
MBM5 ili mislim da možeš probat sa najnovijim Evertestom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
SpeedFan ...meni je sasvim dovoljan za gledanje temp...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|