|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Modem error 633
dakle radi se omodemu na laptopu (HP pavilion ze4900) od frenda.kad se pokuša spjit javi mu grešku : 633:The modem or other connecting device is allready in use or not configured properly. Modem nij u upotrebi i greška se javlja bez obzira na kvačicu na wait for dialing tone before dialing. Pokušao je deinstalirat modem i nanovo ga instalirati, al ne pomaže. Ideje prijedlozi sugestije. HM da zaboravih reć windowsi su XP home SP2, modem SoftV92 data fax modem whith smart CP.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 13.06.2005. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ako postoji ovaj program Palm Desktop and Synchronization Software, deinstaliraj ga. ako nije to onda neznam...još. možda neki drugi uređaj s driverom nekompatibilnim sa win XP ima konfikt sam modemom.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
|
problem je kaj je modemnormalno radio i onda odjednom krepao, tak bar fredn kaže,sad je laptop kod mene.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
|
pogledaj da li su irq-ovi dobro namisteni
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A možda je i modem baš crko...Moš ga isprobat negdje drugdje? Zajebati su ti modemi za lapove...Drndo sam na nekima, jebote nekad se moraš dobro najebati s nekima da ih natjeraš da rade kak spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
kak da interni modem iz Notebooka isprobam negdje drugdje?:confused: :confused: @bruno da toga se i ja bojim da će morat ić.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Isus nema ti to veze sa wait for dialing tone before dialing to ti je greska 680. Najvjerojatnije da ti je modem rika al i to mi je sumnjivo. Opis greske je: The port is already in use or is not configured for Remote Access dialout. Idelano bi bilo nabavit drugi laptop s modemom pa ih probat i na jednom i na drugom. To je tipicna hardwerska greska dakle nema nikakve veze sa servberom tak da je iskljucivo nes na kompu. Nisma bas neka pomoc al evo cist da se ubacim. ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ako imaš možda fax program, moguće da je on blokira pristup portu, ili nešto drugo, uglavnom neki proces je aktivan i blokira pristup. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
|
You figured that out yourself Sherlock? ![]() Ma znam i ja to, a me jebe kaj, budem vidio. RAK ideje?
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|