PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Modem error 633 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21848)

Isus 13.06.2005. 15:02

Modem error 633

dakle radi se omodemu na laptopu (HP pavilion ze4900) od frenda.kad se pokuša spjit javi mu grešku :
633:The modem or other connecting device is allready in use or not configured properly.
Modem nij u upotrebi i greška se javlja bez obzira na kvačicu na wait for dialing tone before dialing.
Pokušao je deinstalirat modem i nanovo ga instalirati, al ne pomaže.
Ideje prijedlozi sugestije.

HM da zaboravih reć windowsi su XP home SP2, modem SoftV92 data fax modem whith smart CP.

Ivan_1 13.06.2005. 15:20

ako postoji ovaj program Palm Desktop and Synchronization Software, deinstaliraj ga. ako nije to onda neznam...još. možda neki drugi uređaj s driverom nekompatibilnim sa win XP ima konfikt sam modemom....

Isus 13.06.2005. 15:26

problem je kaj je modemnormalno radio i onda odjednom krepao, tak bar fredn kaže,sad je laptop kod mene.

Tooma 13.06.2005. 21:06

pogledaj da li su irq-ovi dobro namisteni

tor 13.06.2005. 21:23

A možda je i modem baš crko...Moš ga isprobat negdje drugdje?
Zajebati su ti modemi za lapove...Drndo sam na nekima, jebote nekad se moraš dobro najebati s nekima da ih natjeraš da rade kak spada.

spawn 13.06.2005. 21:28

zadnji modem s kojim sam se zajebavao je modem na Gericom-u Masterpiece. Master-my-ass. Jedini nacin je bio format i reinstall.Poslije toga radi super.

Isus 13.06.2005. 21:34

Citiraj:

Originally posted by tor
A možda je i modem baš crko...Moš ga isprobat negdje drugdje?
Zajebati su ti modemi za lapove...Drndo sam na nekima, jebote nekad se moraš dobro najebati s nekima da ih natjeraš da rade kak spada.

kak da interni modem iz Notebooka isprobam negdje drugdje?:confused: :confused:

@bruno da toga se i ja bojim da će morat ić.

tor 13.06.2005. 22:02

Citiraj:

Originally posted by Isus
kak da interni modem iz Notebooka isprobam negdje drugdje?:confused: :confused:

@bruno da toga se i ja bojim da će morat ić.

Ah, integrirani...my bad.

Darth Vader 13.06.2005. 23:07

Isus nema ti to veze sa wait for dialing tone before dialing to ti je greska 680.

Najvjerojatnije da ti je modem rika al i to mi je sumnjivo. Opis greske je: The port is already in use or is not configured for Remote Access dialout.

Idelano bi bilo nabavit drugi laptop s modemom pa ih probat i na jednom i na drugom.

To je tipicna hardwerska greska dakle nema nikakve veze sa servberom tak da je iskljucivo nes na kompu.

Nisma bas neka pomoc al evo cist da se ubacim.:beer:

Ivan_1 13.06.2005. 23:12

ako imaš možda fax program, moguće da je on blokira pristup portu, ili nešto drugo, uglavnom neki proces je aktivan i blokira pristup.

Isus 13.06.2005. 23:46

You figured that out yourself Sherlock? ;)

Ma znam i ja to, a me jebe kaj, budem vidio.
RAK ideje?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23.