|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() POZDRAV!!!!! Imam problem sa DVD pržilicom. Kupio sam BENQ DVD pržilicu , na početku je sve izvrsno radilo , a sada kad hoću ispržiti dvd očita ga cijelog i ja ubacim prazan dvd i počne prženje , no kad mi dođe do nekih 30-50 % jednostavno prekine prženje i javi mi poruku BURN PROCES FAILED. Tako mi javi i kada hoću više divx filmova staviti na dvd , jel mi netko može pomoći poludiću sa ovom pržilicom... UNAPRIJED HVALA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
probaj sprzit na neki drugi medij? Koristis stalno iste medije, dal je na te na koje sad przis prije przilo OK.. Kad mislim sprzeno OK , to je ravna crta u NERO cd speedu...po mogucnosti u drugom čitaču a ne u pržilici, ili barem u pržilici.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Na koje DVD-e pržiš? Ako su iz Peveca ili Kvark DVDi onda to nije ništa čudno, kupi Verbatim, Traxdata ili nešto slično. A ako neće ni na njih pržit, zaboravi firmeware i nosi pržu natrag neka ti zamjene za neku drugu, NEC, LG, SAMSUNG, uzmi nešta sa 2g garancije. Ja sam imao BENQ CD-RW i normalno je radio mjesec dana, pa je prestao pržit na sve CD-e osim Traxdata, pa onda više nije htio čitat CD-e. Na kraju sam ga zamjenio za LG i taj radi ko grom.
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neispravna, nosi na servis, ako si nedavno kupio trazi drugu!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Probaj promjeniti drivere za IDE kanale... Desni klik u device menageru, update driver i stavi original od M$, možda pomogne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|