![]() |
Pržilica problem
POZDRAV!!!!!
Imam problem sa DVD pržilicom. Kupio sam BENQ DVD pržilicu , na početku je sve izvrsno radilo , a sada kad hoću ispržiti dvd očita ga cijelog i ja ubacim prazan dvd i počne prženje , no kad mi dođe do nekih 30-50 % jednostavno prekine prženje i javi mi poruku BURN PROCES FAILED. Tako mi javi i kada hoću više divx filmova staviti na dvd , jel mi netko može pomoći poludiću sa ovom pržilicom... UNAPRIJED HVALA. |
probaj sprzit na neki drugi medij?
Koristis stalno iste medije, dal je na te na koje sad przis prije przilo OK.. Kad mislim sprzeno OK , to je ravna crta u NERO cd speedu...po mogucnosti u drugom čitaču a ne u pržilici, ili barem u pržilici. |
nista nepomaze, danas sam pokuso przit na drugi medij i isto, nekada mi nece niti ocitati do kraja dvd , dode do 99 % i javi ///BURN PROCES FAILED///!!!!!!
pomozite mi molim vas |
Probaj upgradeat firmware ako ne upali nosi przilicu na servis
|
Jel mi možeš reći gdje mogu naći firmware za BENQ 800A???
Javi sto prije |
Na koje DVD-e pržiš? Ako su iz Peveca ili Kvark DVDi onda to nije ništa čudno, kupi Verbatim, Traxdata ili nešto slično. A ako neće ni na njih pržit, zaboravi firmeware i nosi pržu natrag neka ti zamjene za neku drugu, NEC, LG, SAMSUNG, uzmi nešta sa 2g garancije. Ja sam imao BENQ CD-RW i normalno je radio mjesec dana, pa je prestao pržit na sve CD-e osim Traxdata, pa onda više nije htio čitat CD-e. Na kraju sam ga zamjenio za LG i taj radi ko grom.
|
|
Ma sad sam stavio i firmware i pokuso na verbatimove i traxdatine medije przit i nista opet , poludit cu. Jel ko zna sta bi još moglo biti
|
Neispravna, nosi na servis, ako si nedavno kupio trazi drugu!
|
Probaj promjeniti drivere za IDE kanale...
Desni klik u device menageru, update driver i stavi original od M$, možda pomogne. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:33. |