|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Kako izvuči mail-ove i favorite s harda?
Kupio sam novi hard koji dolazi na mjesto starog i na njega instalirao novi OS.... Ali na starom su mi ostali razni mail-ovi, adrese, linkovi.... Kako ti izvuči sa starog HDD-a? Surfao sam pomoću Firefox-a, a mailove primao preko Outlook Expresa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Otvoriš outlook, maintenace, store folder i browsaš gdje hočeš da ti spremi...ili, nalaze se u folderu C:\Documents and Settings\ime_usera\Local Settings\Application Data\Identities\{E71028D3-EE39-46E5-AE13-863EE787D830}\Microsoft\Outlook Express. Firefox, bookmarks, menage, export... I da, preporuka prestani koristiti OE ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako se ne varam trebalo bi biti ovako nesto: Bookmarks - C:\Documents and Settings\User name\Application Data\Mozilla OE - C:\Documents and Settings\User name\Local Settings\Application Data\Identities\{hrpa brojeva i slova}\Microsoft |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
OK našao sam ono za OE, ali one bookmarks-e od Firefox-a nisam... Naime možda nisam dobro objasnio - sad mi se Win dižu sa novog HDD-a, a te stvari se nalaze u bookmarks-u na ovom drugom - starom - HDD-u koji je sad slave (F:\).... Nemrem pronaći nikaj od Firefox-a??? Došao sam do: F:\Documents and Settings\Zok1\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\gfa2kzx5.default I sad imam 4 file-a i još par dokumenata, ali nemam nigdje bookmarks??? Nema nikaj ni pod All Users ili Default Users??? Ni na drugoj particiji starog HDD-a???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Pokreni neki search program, mozes i onaj od window$a, pa utipkaj bookmarks.html. Obavezno stavi da se pretrazuju hidden fileovi i folderi.
![]() |
#8 |
Premium
|
OK.... Pronašao sam bookmarks.... Ali kako da iz OE izvadim pospremljene adrese i mailove koje želim prebaciti u Thunderbird? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
Sad ih najprije kopiraj na njihovo mjesto na novom hardu. Pokreni OE i vidi jel sve u redu. Ako je sve u redu pokreni Thunderbird i biraj Tools > Import. Dalje ce ti sve biti jasno ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|