|
![]() |
#1 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
(riješeno) HP Pavilion dv9000 Boot - HDD - Vista
Znaci dobia sam od prijateljice da pregledam pavilion dv9000 , s instaliranom Vistom... Kaze ona da nece da udje u windowse... Donio ga doma,malo pogleda ,pise corrupt file od windowsa neki... Rekla je prije da joj mogu slobodno stavit XP ,idem ga stavit (originalni je) , first boot device i to sve... ucita dvd od windowsa ,pocme ucitavat drivere i to,skenirat konfiguraciju,i stane taman tamo kad se prave particije,formatiraju,odedjuje di ce windowsi. i pisalo je da se windowsi nemogu instalirati jer nemogu pronaci HDD... press F3 za restart ![]() Sad ,nezna sta da radin ,nemogu windowse instalirat,kaze nema hdda , nemogu uc u ovu vistu sta je sad instalirana... Savjeti? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Uđi u BIOS i disejblaj 'Native SATA', ili prebaci u IDE, zavisi sta ti je ponuđeno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
BIOS je jako "škrt" Verzija je F.57 (PhoenixBIOS Setup Utility) Pregleda san sve par puta,nigdi te opcije,tj ima jako malo opcija opcenito... EDIT: evo ni gugl nije bas pomoga...ili mi nesto prolazi nezapazeno :S Zadnje izmijenjeno od: webstartm. 17.04.2010. u 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Treba nekad i malo tražit (postupak i napomene vrijede ako nije isti model): HP Pavilion dv9620us & XP (x32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vistu spasiš tako da kopiraš koruptirani file ili preko system restorea učitaš neki raniji backup.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
![]() sta se mene tice moze lock |
|
![]() |