![]() |
(riješeno) HP Pavilion dv9000 Boot - HDD - Vista
Znaci dobia sam od prijateljice da pregledam pavilion dv9000 , s instaliranom Vistom...
Kaze ona da nece da udje u windowse... Donio ga doma,malo pogleda ,pise corrupt file od windowsa neki... Rekla je prije da joj mogu slobodno stavit XP ,idem ga stavit (originalni je) , first boot device i to sve... ucita dvd od windowsa ,pocme ucitavat drivere i to,skenirat konfiguraciju,i stane taman tamo kad se prave particije,formatiraju,odedjuje di ce windowsi. i pisalo je da se windowsi nemogu instalirati jer nemogu pronaci HDD... press F3 za restart:) Sad ,nezna sta da radin ,nemogu windowse instalirat,kaze nema hdda , nemogu uc u ovu vistu sta je sad instalirana... Savjeti? Hvala:chears: |
Uđi u BIOS i disejblaj 'Native SATA', ili prebaci u IDE, zavisi sta ti je ponuđeno.
|
Citiraj:
BIOS je jako "škrt" Verzija je F.57 (PhoenixBIOS Setup Utility) Pregleda san sve par puta,nigdi te opcije,tj ima jako malo opcija opcenito... EDIT: evo ni gugl nije bas pomoga...ili mi nesto prolazi nezapazeno :S |
Treba nekad i malo tražit (postupak i napomene vrijede ako nije isti model): HP Pavilion dv9620us & XP (x32)
|
Vistu spasiš tako da kopiraš koruptirani file ili preko system restorea učitaš neki raniji backup.
|
Citiraj:
sta se mene tice moze lock |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |