|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Radijator za vodeno
Daklem, traži se radijator za vodeno. Pod uvjetom da je čim jeftiniji. Bio bi smješten na bočnoj stranici sa vanjske strane, odmaknut kojih 2-3cm. Gledao sam malo one u linksu za 3x120mm vent, ali mi se čine skupi... a i oni držači koji bi ih držali na vanjskoj strani nisu jeftini... Sistem mi hladio CPU, GPU i možda NB. Dimenzije nesmiju biti veće od 135 u širinu i 410 u dužinu, debljina nije važna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
|
imas na njuzima lik prodaje,sad neznam jel ce ti dimenzije odgovarat ali dogovori se sa covjekom i pitaj! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dovoljan ti je 1*120mm radijator. Mozes eventualno i uzet 2*120mm radijator, ali onda moras imat dosta jaku pumpu, jer duzi radijator uspori protok vode. 3*120mm radijator je samo za sminku, jer je prevelik, a razlike u temp. vode izmedju njega i 2*120mm radijatora je 2-3°C. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
|
A čuj meni točno ostane prostor uz plexi za taj kiler. Ono, lijepo bi pasao ![]() Vidjet ću još. Sad planiram za peti, šesti mjesec to složit. Kad malo zgrije ![]() Šta se tiče pumpe, tu bi neka eheimica išla. Čuo sam da je Hydor dosta glasniji... A i volio bi da je kiler šminka. Kad će mi već kanta bit sva ulickana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
|
Do 80C si sa PWM-om na miru. tih 49 nije ništa i uopće se ne moraš brinut... |
![]() |
![]() |
|
|