|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pitanje o BIOSIMA
Mislim da BIOSI nisu dobro instalirani na kompjuter. Kak bi napravio unistall i ispočetka sve instalirao? Ali samo BIOSe. |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A čuj može bit ![]() Kaj si koristil neki softwer za biose ? Il si to skuzil više empirijski? ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
nemoj čovjeka trzat ... nema uninstalla BIOSa osim ako pod Uninstall BIOSa ne podrazumjevaš čupanje EEPROMa sa ploče ... BIOS možeš podesiti kako treba ili prefleshat kako treba. Sudeći po tvom postu i pitanju, zamoli nekog stručnijeg da ti pogleda BIOS i da ti ga eventualno preflesha. Krivo Fleshanje ploče = mrtva ploča bez povratka ako ne znaš HotSwapat BIOS ili nemaš EEPROM programatro ili nemaš isti takav EEPROM sa BIOSom za tu ploču viška u ladici ...
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Odgovor
Problem je u ovome. Kad upalim kompjuter pojave mi se biosi i dalje se ništa ne događa. Kad ručno ugasim kompjuter i odmah iza toga opet upalim tek tada se windowsi počinju podizati? |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jel ti je to onaj istio komp na kojem ti se je monitor gasil pa poljije vise nije palil? nisi napisal kak se je taj problem rješil?
__________________ |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Odgovor
Citiraj:
Vjerovatno ti se komp zblesira na detektiranju uredjaja pa kad ga (nasilno) restartas preskoci ono sto mu smeta.
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|