|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Super Talent ili Kingmax DDR466 ili A-data
Dakle, molim Vas prijedlog! Dvoumim se: KingMax DDR466, tinyBGA, color 512 Mb x2 ili Super Talent CL2 DDR400 512 Mb x2 ili A-Data DDR400 512 Mb x2 Samo me zanima, da li je ST brzi od ovoga cuda i koja je finta s tim plavim i srebrnim coolerima na ST-u, tj, da li ima veze to, i memorija samo s jedne strane ili memeorija samo s druge strane?!? I sto je s tom A-Datom, tako jeftina, a cuo sam da je hvale po forumu... Help! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Supertalent. A koju ploču/proc imaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako uzimaš A-Datu obavezno mora imat A-Data čipove jer su samsungovi zakurac
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Dakle, ploca je Epox 8RDA6+ pro... Mislim kupiti a-datu u ve-milu... Dajte malo, zasto je ST najbolji, vidio sam Kingmaxa DDR466 ima rezultate 2.5-3-3-11 na 230 i radi stabilno! Sad me sve to muci, kakvi su ti ST moduli u Ve-milu...i koje hladnjake, cipove...nesto, ne bih htio uzeti pa da ne radi na CL2 ili da ima losije rezultate nego kingmax.... i ta A-Data, jel netko uzimao module u vemilu ? Vidio sam da su jako jeftini, oko 580 kn 512 modul, a sve ostale su preko 700 pa mi je to sumljivo... Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Mislim da su ti jeftiniji sa Samsung čipovima i ti ne valjaju. Pogledaj u još kojoj trgovini. Ako misliš na V-Mil u ZGu onda bi te odgovorio od kupnje bilo kakvog kabela tamo, a kamoli kvalitetne memorije. Probaj pogledat koju drugu trgovinu. Ne možeš biti siguran koliko će se na tvojoj konfi clockat memorija ili bilo šta jer niti jedan komad hardwarea, ma koliko god on bio isti, nije isti komad hardwarea. pogotovo test KingMAXove memorije. Kvalitetne memorije se šalju testerima i recenzentima, a fuš se prodaje. To će ti potvrdit bilo tko ovdje.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Imas moj post o Super Talent memoriji ispod. Imas je za kupiti u autronicu.. Gle meni s 2.5 V radi na 2-2-2-5 @ 400 MHz DC... s cas 2.5 ide preko 230 (460)... jos i 5 godina garancije
![]() |
#9 |
Premium
|
Dajte recite za ST, molim Vas koja 512, plava, srebrna, jednostrana, dvostrana, moram kupiti u ve-milu jer imam neke zamjene.... jel ima razlicitih ST-a s razlicitim cipovima ili je samo u boji hladnjaka i stranama cipova... hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Iman PC4000 HC i stabilan kako god okreneš! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Kupi si one sa srebrnim heatsprederima neznam zasto al kolko vidim vecina ih imamo i svi zadovoljni ,sad sto se tije jednostranih i dvostranih neznam al brijem da nepostoji jednostrani 512mb modul od ST-a. Ma go ST nemos fulat 100% ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
A kolko je to odlicno??? Dajte odmah izbacujte brojke a ne ovako nabadat "MENI JE SUPER!!!!" jer iz tog nitko ne moze nista zakljucit. Meni je moja recimo super jer mi radi na cas2 na 420mhz....dalje mi ploca ne ide pa mi bolje ni ne treba, ali ju definitivno ne bi preporucio nekom kome je bitan visok fsb. Zato uvijek napisi konkretne brojke....plz.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Meni moj Kingmax DDR433 dela na 444 Mhz 2.5 3 3 7 |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: kingmax
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ja ti iman A-datu kupljenu u linksa i za sada mi radi na 230 sa 2.5-3-3-8. i mogu rec da san pre zadovoljan sa mem. danas cu probat koliki ce tajminzi bit na 200.
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Budi pametan i ne kupuj Kingamx. Imam Super Talent i radi stabilno na 230 s latencijama 7,3,3,2.5 bez dizanja napona ... usto imaju i srebrni hladnjak (koji je nepotreban jer koliko sam skužio nimalo se ne griju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Kingmax tinyBGA 466... Na 234 Mhz, 2.5-3.3.8, bez problema...bez dizanja napona! Zlatni PCB s crvenim (ljubicastim) cipovima... e sada... Jablan, da li si imao tinyBGA i da li je to ona memorija s PCekspert testa? ili ??? Zasto je pusiona? Mislim da ovi rezultati gore nisu toliko losi... Opisana kingmax (http://www.pcekspert.com/articles/241-1.html) ajde jos malo prijedloga, za sada mi stoji između kingmaxa i ST-a, mada mi kingmax vodi jer vidim rezultate uzivo, ali ja bi da mi netko malo vise napise ST performance! I to za ST CL2, PC3200, 512Mb i da mi napise vise, koje su boje hladnjaci, tj, onaj koji mi napise rezultate da spomene hladnjake i marku cipova na memoriji... Nadam se da nisam prezahtjevan, samo zelim da mi pomognete u odabiru... :burn: Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ako hoces ADATA onda uzmi PC566 sa TCCD chipovima! ADATA 500 ima Hynix chipove i te nisu bas nesto ... Neznam jel ima kod vas ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Re: Re: kingmax
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by MMax kingmax je najbolji, svakako preporučam Kingmax!!! -------------------------------------------------------------------------------- ALO, MODERATORI! Neki ljudi jednostavno ne znaju kada treba stati! Ne znam, zašto ljudi pišu takve gluposti, samo da bi se domogli postova. P.S. @Saky SuperTalent je tvoj najbolji izbor! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Re: Re: kingmax
Citiraj:
Potpuno se slažem s tobom. Od toga najbolje mi je to što ima kingamaxe na 500MHz i hvali se s time što rade na 440MHz:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Još sam mu obrisao i jedan dupli thread na Intelu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja sam kupio kingmaxa 433 i radi mi na 444, pa ne kuzim po cemu je to toliko "losa" memorija! |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Ronon Dex
|
Re: Re: Re: Re: kingmax
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
A opet nemam konkretne odgovore zasto je taj ST najbolji... ![]() tko je imao onu kingmax koju sam napisao i ST-a da bi mogao usporediti ili to je imao, ima, kingmaxa 466 tiny da mi kaze malo jos, sto moze ta memorija...jer cimer i ja smo novi u clockanju tako da imam memoriju kod njega u kompu, da vidim, ali nije to to, trebam iskustvo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
evo san jucer malo testira A-DATU na 200MHz i radila je sa 2-3-3-5. bila mi je butala i dosla do deskopa ali se onda komp restarata a postavke su bile 2-3-2-5. voltaza je cilo vrime bila 2.6V.inace na 230MHz radi sa 2.5-3-3-8 sa 2.7V
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|