|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
E-MU 0202 USB - problem s mikrofonom
Problem sam uočio pokušavši komunicirati preko Skype-a. Mikrofon je uredno uboden u L-Mic na zvučnoj, ali nula bodova. Nudi li uopće ova zvučna to što trebam?
![]() |
#2 |
Premium
|
kažu da 0202 nema " +48V phantom power", koji je potreban za rad mikrofona, i da treba nabaviti "stand-alone phantom power supply" kako bi se omogućio rad mikrofona. Šta je to?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
http://www.behringer.com/EN/Products/PS400.aspx Ovaj naprimjer. Jeftin, a kvalitetan. Nego, koji je mic u pitanju? Jesi li siguran da za njega treba phantom power? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
imam neke jeftine slušalice s mikrofonom, koje sam platio 20 kn. Razočaran sam programskom podrškom za ovu 0202 USB - onak, Control Panel je vrlo bogat opcijama, kao što se vidi iz priložene slike. Zašto uopće treba taj phantom power?
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
To je samo za one velike studijske kondezatorske mikrofone. Ne treba tebi phantom power. Ako ga i stavis, sprzit ces nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Opet ostaje upitno u čemu je onda problem? Sve standardno je vjerojatno već odavno isprobano? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Malo sam zbunjen sad....može jedno pitanje? Podržava li ta zvučna uopće običan mikrofon, kakav trebam? Neki prijedlog možda, da pokušam nešto? I da, što sve spada pod "standardno isprobano"?
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mikrofon ti daje preslabi signal. Frend je imao isti problem, samo sa nekom M-Audio zvucnom. Kad smo mikrofon spojili preko mp3 playera koji je imao neku vrst pretpojacala glas se normalno snimio ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Radi li uopće kad se nešto drugo priključi(kao u gornjem postu)? Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam spomenutu zvučnu. Meni sve šljaka uredno. I "sve po 20 kn" mikrofon (1/8" input) i Behringerov dinamički mikrofon (XLR input) rade s Skypeom Daj probaj s drugim mikrofonom ko što su drugi rekli. Sprdaš se se s control panelom a? ![]() Ja ovu zvučnu baš volim zbog toga, jednostavno radi i amen. Kad se samo sjetim Audigy 2 i njezinih drajvera, centara i gluposti... Jedini minus što mi ponekad fali je što u isti tren ne dopušta dva programa da sviraju/snimaju, ne bi im se ruka osušila da su i to naštelali.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Malo dosađujem s ovim, ali zbunjen sam i ne znam što napravit ![]() http://www.hydrogenaudio.org/forums/...hp/t58407.html http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|