|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pucanje mreže
Koristim već dugo D-link 584 T i nije bilo tak baš nekih velikih problema sa njim al od par dana veza mi počela malo češće pucati.Sad o vezi o tom potom, više me brine to da kad veza pukne hoću ući u router da ga restartiram ukucam njegovu adresu al ga nemogu otvoriti tj. komp ga uopće ne pronalazi.Jel to znak da router odlazi u povijest i da trebam drugi kupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Isto pitanje. Kupio sam tu na forumu SE515 i stavio na njega onaj custom fw za annex A. Sve je radilo nekih 10 minuta a onda je počela pucati veza kao kod kolege. Jednostavno kao da se router ugasi, ne može mu se pristupiti niti preko lan-a nit preko wlan-a. Nakon što proradi, pukne sve opet nakon 5-15 minuta najviše.. Mislio sam da je do firmware-a, pa sam ga dao na servis kod frenda, lik mi je uspio pronaći negdje original firmware za annex A i to smo jučer instalirali. Sinoć je sve bilo ok, a onda jutros opet s*anja. Svakih 5-10 minuta se modem restarta/ugasi.. Jel neispravan modem ili što da sad radim? ( Sa drugim modemom sve super radi..) ![]() Edit:Razbit ću ga majkemi, evo krepao je opet dok sam post pisao.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Odgovor za obojicu, smanjit doživljaje sa torentima, razlog već opisan xy puta na forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
debeli oklopni pacov
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Ak nije to u pitanju onda probaj drugi router na svojoj liniji. Probaj pratit logove u sadašnjem routeru (dok ne zabloka) pa vidit jel se u njima da detektirat blem. Na kompu stavi manualne mrežne postavke, u routeru stavi manualno DNS - ove svog ISP - a, ugasi DHCP, vidi jel ti netko upada preko wireless - a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
debeli oklopni pacov
|
Citiraj:
Jel ok proglasiti router umirućim ili da još nešto probam? * Čekić već visi iznad njega. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Pa po opisanom bih rekao da je taj SE515 odvrtio svoje. Opcije su ti vjerujem poznate (bilo novo ili polovno): - adsl annex A wireless router - wireless AP / Router |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja stavio drugi router ( isto 584 T ) i sve radi bez greške. |
![]() |
![]() |
|
|