![]() |
pucanje mreže
Koristim već dugo D-link 584 T i nije bilo tak baš nekih velikih problema sa njim al od par dana veza mi počela malo češće pucati.Sad o vezi o tom potom, više me brine to da kad veza pukne hoću ući u router da ga restartiram ukucam njegovu adresu al ga nemogu otvoriti tj. komp ga uopće ne pronalazi.Jel to znak da router odlazi u povijest i da trebam drugi kupiti.
|
Isto pitanje.
Kupio sam tu na forumu SE515 i stavio na njega onaj custom fw za annex A. Sve je radilo nekih 10 minuta a onda je počela pucati veza kao kod kolege. Jednostavno kao da se router ugasi, ne može mu se pristupiti niti preko lan-a nit preko wlan-a. Nakon što proradi, pukne sve opet nakon 5-15 minuta najviše.. Mislio sam da je do firmware-a, pa sam ga dao na servis kod frenda, lik mi je uspio pronaći negdje original firmware za annex A i to smo jučer instalirali. Sinoć je sve bilo ok, a onda jutros opet s*anja. Svakih 5-10 minuta se modem restarta/ugasi.. Jel neispravan modem ili što da sad radim? ( Sa drugim modemom sve super radi..) :stoopid: Edit:Razbit ću ga majkemi, evo krepao je opet dok sam post pisao.. :fuming: |
Odgovor za obojicu, smanjit doživljaje sa torentima, razlog već opisan xy puta na forumu.
|
Citiraj:
Čak nemam nijedan torrent program instaliran.. :( |
Ak nije to u pitanju onda probaj drugi router na svojoj liniji.
Probaj pratit logove u sadašnjem routeru (dok ne zabloka) pa vidit jel se u njima da detektirat blem. Na kompu stavi manualne mrežne postavke, u routeru stavi manualno DNS - ove svog ISP - a, ugasi DHCP, vidi jel ti netko upada preko wireless - a. |
Citiraj:
Jel ok proglasiti router umirućim ili da još nešto probam? * Čekić već visi iznad njega. :hitthewal: |
Pa po opisanom bih rekao da je taj SE515 odvrtio svoje. Opcije su ti vjerujem poznate (bilo novo ili polovno):
- adsl annex A wireless router - wireless AP / Router |
Ja stavio drugi router ( isto 584 T ) i sve radi bez greške.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:55. |